Goede site

Zeer snelle levering! Savonds besteld en de volgende dag in huis. Het aanbod is erg divers. Ook als je iets goedkoops wilt kun je hier goed terecht!

Goede kwaliteit van de producten, en hele fijne klantenservice!

Besteld en de volgende dag in huis

Past super

Zit heel comfortabel en past goed. Zou zeker bij andere aanraden om hier hun carnavalskleding te kopen!

Snel, maten kloppen, kwaliteit kan beter

Snelle bezorging tijdens drukke weken. Informatie op de website klopt, maten kloppen. Kwaliteit van de kleding is niet zo goed (dun materiaal, geen broekzakken, etc.).

Fantastisch! Vandaag besteld en vandaag geleverd!

Super tevreden! Het werd dezelfde dag nog bezorgd dus kon niet beter!

Gekregen zoals beschreven

Ik heb besteld met de gedachte dat ik kreeg wat op de foto stond. In het echt kreeg ik het binnen en was het zoals verwacht. Verder ook netjes verpakt.

Snelle service!

Makkelijk te bestellen, de volgende werkdag geleverd. Top!

Super leuk jurkje van goeie kwaliteit

Super leuk jurkje van goeie kwaliteit

Prima op tijd geleverd en netjes!

Ik kreeg mijn bestelling binnen 1 dag binnen. De prijs-kwaliteit verhouding was prima!

Fijne website, jammer dat het snel kapot gaat

Het is een fijne en goede website, maar ik had er vleugels besteld en na 1 keer aantrekken lieten de bandjes waar je armen in moeten al stuk!

Gewoon op tijd geleverd en netjes in een hersluitbare bijgevoegde zak ingepakt

Was super snel binnen

Goed en snel

Veel keus, snelle levering, produkt zoals verwacht

Retesnelle verzending

Makkelijk kiezen, ontzettend snelle verzending en goede service

Goede kwaliteit en top service

Ik heb een jokerkostuum besteld bij carnavalskleding.nl voor mijn zoon. Het pakket is snel geleverd, ik werd goed geïnformeerd en de kwaliteit is uitstekend. Wij zijn tevreden.

Goede service en snelle levering

Pakje is zoals op de foto en snel geleverd. Duidelijke communicatie. Ik zeg Alaaf!

Snel, makkelijk en goed!

Goede, snelle service met leuke kleding.

Gewoon prima

Goede informatievoorziening, goede bezorging En goed product

Super snelle levering!

Verschrikkelijk leuk pak

Mooi pakje alleen beetje dunne stof is redelijk koud

Leuk pak om mee te gaan feesten Zit lekker, wel jammer dat er geen zakken in zitten

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.