Wij hebben haarbanden bestelt en zijn er heel erg blij mee. Ze zien er precies zo uit als op de foto. Nog beter is dat ze heel stevig zijn en dus niet zo makkelijk kapot gaan (dat is voor carnaval heel handig haha) Ook snelle levering, vooral in deze drukke tijden. Dus super!

Bestelling geplaatst alles netjes geleverd op de aangegeven lever datum ..

Leuke pakken

Leuke pakken. Snelle levering. Website even onduidelijk, omdat hij niet naar de volgende stap wilde gaan. Op de mobiele website gaf hij nergens een fout aan. Toen op de computer gaan kijken en daar bleek dat we iets vergaten in te vullen. Dus snel opgelost.

Snelle levering, toffe kleren en leuke accessoires. Kwaliteit is iets minder, maar dit was te verwachten.

Prettige aankoop

Snelle levering, duidelijke omschrijving van producten, netjes ingepakt en via mail direct communicatie over bestelling / verzending en tracen van pakketje!!

Snelle levering, goede kwaliteit

Elke carnaval bestel ik hier een mooi pakje met wat accessoires en het stelt nooit teleur! Altijd een zeer snelle levering, prima kwaliteit en een betaalbare prijs.

snelle levering en een heel leuk politie pakje

Had in de avond besteld en de volgende dag was het al binnen! het terug sturen ging ook heel makkelijk, want had 2 maten besteld!

Snelle levering, goede kwaliteit

Duidelijke site, snelle verzending, snel kontact met medewerkers voor vragen, goede kwaliteit spullen/kleding.

Snel geleverd, goede kwaliteit

De bestelling was snel en netjes geleverd. Enige minpuntje is dat je moet betalen voor retourneren. Daarom bestel ik de volgende keer ergens anders

Zeer snelle levering en goede prijs-kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit, je krijgt wat je hebt besteld. Heel tevreden

Het pak zit als gegoten

Dit pak zit perfect, hij is niet te kort en het is een fijne stof. Wat ik ook fijn vind is dat de accessoires er los bij zit zodat je zelf kan kijken welke je er bij kan doen!

Kleding ziet er allemaal netjes uit

Goede en snelle service

Goede en snelle service Had mijn pakketje snel thuis ontvangen

Geweldig mooi afgewerkt fijn zittend pak, voor weinig geld

Het zit als gegoten,lekker ligt van gewicht en ik kan me er super in bewegen Zo zin in carnaval !!!

Snelle levering en voldoet aan alle verwachtingen

Heel snel geleverd

Top Rob!

Tiptop Rob!!!

Uitstekend, snel en gemakkelijk!

Vandaag besteld, morgen in huis zijn ze goed nagekomen. De pakken kwamen snel binnen en zagen er keurig uit, meteen na betaling ene bevestiging mail gekregen met daarin de nodige informatie over het verzonden pakket. Een top bedrijf, zal hier zeker terug komen volgend jaar!

Prima collectie en super service

De keuze is reuze en de levering is snel. Het is en blijft alleen lastig om in te schatten hoe kwalitatief de producten zijn die je bestelt. Daarnaast is het jammer dat retour niet gratis is, maar dit is dan wel weer gunstiger voor de prijzen van de producten.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Het product was precies zoals de foto op de website

Snelle verzending

Snel verzonden, goed verpakt. Leuk !

Een erg prettige ervaring

de site was er gemakkelijk om doorheen te komen en te vinden wat je nodig had. de verzending van de bestelling is gemakkelijk bij te houden wat erg fijn is. de kleding lijkt op de foto en is van prima kwaliteit

Topp!

Ik vind dat na bestelling snel geleverd werd en ik snel mijn pak kon passen zodat ik aankomend weekend een top carnaval kan vieren!!!

snel en goed geleverd.

retourneren kost veel extra geld wat mij ervan weerhoudt 2 verschillende maten te bestellen en maar 1 maat op goede hoop te bestellen.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen