Snelle service!

Snelle service, levering op tijd. Pak valt wat klein, maar dat was netjes gemeld op de website.

Snel geleverd en een goede kwaliteit

Betrouwbaar

Alhoewel het een bestelling met hobbels was - pakket kwijtgeraakt bij de post, tweede levering later omdat product niet op voorraad was - heb ik geen moment getwijfeld of het goed zou komen. En goedgekomen is het! Geheel volgens beloften. Tussentijds ben ik keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Snelle toppers

Gewenste pak voor musical groep 8, nergens meer te krijgen. Behalve bij Carnavalskleding! Tegen een redelijke prijs en super snel geleverd. Wij zijn helemaal happy!

Goede en snelle levering, bestelde artikelen van goeie kwaliteit

Geweldig!

Super snelle levering! Zeer goede prijzen die je nergens anders vindt! Zeer duidelijke website en informatie die je kreeg mer mail! Het pak dat ik besteld had was van goede kwaliteit en kwam ook mooi verpakt aan bij mij thuis! Ik raad het zeker aan aan iedereen om hier te bestellen!

Erg goede service

Kostuum besteld en de volgende dag al geleverd

Heel netjes

Snelle levering en precies op de tijd die aangeven stond! Alle producten netjes verpakt en van goeie kwaliteit heel tevreden!

Heel tof om mee te doen op thema kamp met de ksa

Alles heel vlot toegekomen. Dochter blij dat ze kan pronken op ksa kamp

Snelle levering, zeer goede maat en kwaliteit voor veel plezier.

Aanrader!

Vlotte afhandeling

Zeer vlotte afhandeling en een mooi product in een goede verpakking. Super tevreden!!

Hele makkelijke en overzichtelijke site om snel te kunnen bestellen, de levering was nog veel vlotter dan voorspeld. Ik ga jullie promoten.

Arikel. Zag er goed uit en verzending was ook prima

Een feestje met deze kleding!!!

Goede kwaliteit prijs verhouding! Helemaal tevreden

Snel geleverd enn goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

Echt geweldig!!!

Super goede service elke keer weer. Goede kwaliteit van de kleding, goede verhouding prijs-kwaliteit en telkens nieuwe artikelen. Zeer klantvriendelijke en behulpzame medewerkers. Echt top!!!

Prima webwinkel

Makkelijke website, levering vlot.

Goede kwaliteit, snelle levering, kosten hoog voor kleine bestelling.

Raar dat je, naast het gewone bedrag voor verzending, nog een extra bedrag, ongeveer even hoog, er bovenop moet betalen vanwege kleine bestelling. De verzendkosten waren toch al betaald?

Heel netjes materiaal en binnen 2 dagen binnen

Ik zal hier vaker bestellen. Super survice

Snelle service!!!

Ik kom zeker nog eens terug!

Keurige snelle levering!

Geen gedoe, snel en goed!

een mooi Grease jasje bestelt voor de musical van mijn zoon. Helemaal netjes bezorgd.

5 juni besteld en 8 juni thuis ontvangen Lekker snel dus

Prima Kleding en leuke accessoires!!

Heb voor mijn dochter kleding besteld voor een themafeest! Geheel in Griekse stijl met mooie gouden accessoires!

Snel en goed

Snelle service en goede kwaliteit.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen