levering was goed

Levering zat netjes verpakt in de doos en was keurig op tijd!

goede kwaliteit

Goede kwaliteit en levering op de aangegeven dag

Het jurkje dat ik als cadeautje had besteld was nog leuker dan op de foto en is bezorgd op de aangegeven dag. Alleen maar positief dus.

geweldig mooi

Super mooie en goeie kwaliteit sneeuwwitje jurk

Compleet

Levering is snel. Prijs kwaliteit is prima. Op na de volgende bestelling!

Snel bezorgd

Besteld, bevestigd, verzonden, ontvangen. Geen problemen ondervonden

Super tevreden..!

Geen enkele opmerking.!

Uitstekend advies en goede service!

Voorafgaand aan de koop plezierig telefonisch geholpen. En snelle levering.

Klantvriendelijk in elke zin!

Ruim assortiment, Goede prijs,klantvriendelijke website en Fijne klantenservice!

Super snel super kwaliteit!

De bestelling kan super snel binnen, de kwaliteit is geweldig en de prijs is ook heel goed! Ik ga zeker vaker bestellen!

Geinige handboeien

Snelle levering, keurig verpakt

Snelle service met goede kwaliteit artikelen voor een prima prijs!

Binnen een dag was de bestelling geleverd. De artikelen die ik besteld heb, zijn van goede kwaliteit en de prijs is passend!

Slecht te bereiken, wil graag ruilen. Helaas niet gratis retour sturen.

Prijs kwaliteit is prima. Helaas maat te klein besteld en wil deze graag ruilen. Na 2x 8minuten aan de telefoon gewacht niemand bereikbaar. Vind het jammer dat ik voor retour sturen moet betalen... daarnaast weet ik nu dus ook niet of ik de nieuwe maat krijg of dat ik deze weer loa moet bestellen... Helaas geen hele goed ervaring dus.

Goede prijs kwaliteitverhouding

Prima prinsessenjurk.

Goede kwaliteit en snelle bezorging!

Het jurkje is van goede kwaliteit en was snel bezorgd. Hij valt iets ruimer dan een gemiddelde maat M dus ik raad aan de maattabel te gebruiken.

Snelle levering, en goede kwaliteit!

Omdat er geen adres van de beheerder op de website te vinden was had ik eerst mijn twijffels, maar toch de bestelling doorgezet. Absoluut geen spijt van. De kleding is prima voor het doel geschikt, klopt met de afbeeldingen en is netjes geprijsd. Ik was al een tijdje op zoek naar deze pakken. De stof van één van de twee pakken lijkt wat dun, maar blijkt beresterk te zijn! Het is een Nederlands bedrijf dat ook direct vanuit Nederland levert. Dus geen dropshipping uit het buitenland zover ik kan nagaan.

Super snel geleverd!!!

Vandaag besteld morgen in huis top service goed verpakt en snel geleverd!!!

Snelle levering! Prima producten

Zeer tevreden, netjes verpakt. Aan te bevelen.

Snelle levering, leuk kostuum

Ik heb het Tanzanpak voor volwassenen besteld voor mijn zoon. Het pak werd snel geleverd. De kwaliteit is dik in orde. Wij zijn zeer tevreden.

Goed en Goedkoop

Ben zeer tevreden met mijn aankoop, alles is naar wens verlopen.

Snel geleverd en van goede kwaliteit

Één dag na de bestelling al geleveerd. Masken waren van goede kwaliteit en de prijs was zeker in orde. Ik ben heel tevreden.

Makkelijk te bestellen en op tijd bezorgd!

Op de website zijn de pakken makkelijk te bestellen. Er staat duidelijk welke maten het zijn. De krokodillen pakken zijn de maten die het moeten zijn. Zien er goed uit! De bestelling was in deze tijd snel bezorgd en het zat netjes in de doos.

Prachtige producten met een goede service!

De bestelde producten waren netjes op tijd binnen en goed van kwaliteit. Erg blij mee!

Goede kwaliteit, leuke en originele kleding.

Goede kwaliteit kleding met een originele en leuke afwerking. Zo sta je in de spotlights als je het nodig hebt. Voor ieder wat wils en voor elke gelegenheid gepast.

Goede website

Duidelijke website en correcte levering.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.