Duidelijk wat je besteld, onduidelijk over de levering

Het was makkelijk te zoeken in de webshop. Informatie over de levering is niet erg duidelijk op de site. Gelukkig krijg je wel via mail iets meer duidelijkheid en als de leverdatum bekend is krijg je weer een mailtje.

Zeer slecht. De teruggezonden items werden niet aangenomen

Ik heb een bestelling geplaatst en toen het was bezorgd gelijk gepast. Jammer genoeg viel alles iets te groot en heb ik later besloten het toch terug te sturen. Alles was zonder make up op gepast en gelijk erna netjes terug in de verpakking gedaan, zoals op de website was aangegeven. Helaas werd het niet geaccepteerd met als reden dat het sporen van vlekken en het schoonmaken hiervan zou bevatten. Dit is absoluut niet mogelijk maar ze bleven volhouden dat het niet terug genomen kon worden. Uiteindelijk de helft van het aankoopbedrag terug gekregen. Ik zal hier nooit meer bestellen

Alles was in orde

Ik vond het jammer dat er geen formulier in zat om eventueel terug te sturen te vergemakkelijken

Snel geleverd en exact wat ik ervan verwachtte !

Gratis levering de dag na mijn bestelling, alles in perfecte staat en geen brol.

Correct en snel geleverd

Zeer vlotte levering en aankoop ziet er goed uit.

Had een bestelling gedaan, volgende dag al geleverd in België, geen schade en product heeft een goede kwaliteit.

Nette afhandeling en op tijd geleverd.

Ik zou iedereen aanraden om op deze site te bestellen. Snelle en correcte afhandeling.

Uitstekend geregeld

Goed geregeld!

Mooi pak voor jaren 70 party.

Mooi pak voor een jaren 70 party van mijn man. Hij weet dit nog niet maar dit wordt hilarisch!

Prima service.

De service was goed. Een deel van de bestellling zou wat langer op zich laten wachten. Carnavalskleding heeft netjes gevraagd of ik de zending dan in 1x later of in 2x met een deel eerder wilde ontvangen. Verder zagen de aankopen er precies zo uit als op de foto’s op de website.

Uitstekend!!

Snelle en uitstekende levering!

Is allemaal hoe ik het in gedachte had.

Je hebt veel keuze wat wel leuk is om te kiezen en overal kun je assecoires bij zoeken die bij je outfit passen. De maattabellen zijn ook handig en heb ik wel geraadpleegd en al maar goed want anders had ik de verkeerde maten besteld en nu was alles perfect zoals het hoort te zijn.

De communicatie verliep heel vriendelijk en open. Bovendien was de levering enorm goed verlopen

Geweldig Pakken van deftige kwaliteit

Super goed

Vlotte service

Veel keus, snelle levering, gewoon TOP!! 👍🥳👍🥳👍🥳👍🥳👍🥳👍

Verzorgde en vlotte levering .

Voor de eerste keer bij carnavalskleding een bestelling geplaatst . Prijs kwaliteit geweldig . Ben zeker dat ik in de toekomst hier nog bestellingen zal plaatsen .

Goed materiaal en goede levertijd

Content van onze aankopen

Ge-wel-dig!

Op jullie site stond er dat het pakje eerder klein uitvalt en dit maakt jullie site betrouwbaar. Maar dan mag ik ook niet de goedkope en snelle service vergeten. Ik was serieus verschoten hoe snel het er was en hoe je toch een kwaliteitsvolpakje kunt krijgen voor zo een mooi prijsje.

Kan niks slechts vinden

Alles was snel geleverd en zoals op de foto . Uiteraard kan je niks op voorhand passen dus h t blijft soms gokken maar de kwaliteit is top

Snel, correct, degelijk materiaal

erg vriendelijk aan de telefoon en prima kwaliteit producten, maar...

op het moment dat ik mijn bestelling plaatste (ruim op tijd) kreeg ik de bevestiging van de leverdatum, enkele dagen later zag ik dat er iets niet op voorraad was dus heb ik gebeld of het betreffende product er op tijd zou zijn omdat er een 6-jarig jongetje buikpijn van had of zijn verjaardagscadeautje er wel op tijd zou zijn.Tijdens het telefoongesprek werd ik helemaal gerust gesteld dat ik me geen zorgen hoefde te maken over de levertijd; het zou allemaal op tijd geleverd worden; maar helaas toch niet zo waardoor er een alternatief cadeautje aangeschaft moest worden, dat was erg jammer. Ook heb ik nu extra kosten moeten maken om het pakket weer door te sturen naar de jarige job. Dit had allemaal niet nodig geweest als het even gemeld was dat de bestelling er toch niet op tijd kon zijn; dan had ik het afleveradres laten veranderen. Maar wat ik al eerder schreef; producten zijn prima voor de prijs en ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.

Erg goede kwaliteit en snelle levering!!

Ik heb zelf een pakje gekocht voor een feest, ze hebben hier heel veel keuze en goede kwaliteit, de levering was erg snel, binnen 1 dag.

Alles verliep perfect.

Prachtige kwaliteit. Snelle levering. Ik raad het iedereen aan.

Super!!!

Nooit niet gekocht geen carnaval mens😂 maar bij deze moest het en ben super blij met mijn aankoop

Meerdere outfits besteld waarvan aantal geretourneerd. Geld binnen korte tijd weer intekening

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen