Prima bedrijf.. Netjes contact via de mail over je bestelling.
Mijn pakket was even niet te traceren, maar de klantenservice heeft mij perfect geholpen door meerdere keren contact op te nemen met het verzendbedrijf. Na wat vertraging, nog steeds heel erg blij met mijn pakket!
Snelle levering en keurig verpakt!
Om te beginnen, een overzichtelijke site. Snelle levering en top product. Precies zoals omschreven stond en zoals op de foto! Wij zijn er erg blij mee.
Alles was keurig op de afgesproken dag geleverd. Compleet een keurig verpakt. Kwaliteit van bestelde artikelen prima. Zeker voor herhaling vatbaar
Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Snelle levering !!!
Ik heb tweemaal het kostuum van Casa De Papel aangekocht en ben heel tevreden van de kwaliteit! Ook de maskers van Casa De Papel zijn kwalitatief, zeer stevig materiaal. Zeker en vast voor herhaling vatbaar.
Snel en goed, helemaal tevreden
Goed geregeld, eerder binnen dan voorspelt, mooi kwaliteit en mooi product
Netjes en snel geleverd.
Carnaval kleding gekocht voor mijn dochter.. super tevreden !!
Leuke mooie kleding voor een disco feestje. snelle levering tegen een goede prijs. Dit ga ik zeker vaak doen als er een feestje is.
Via de website een retro jurkje besteld met bijpassende sieraden en een kostuum voor mijn vriend. Op dinsdag besteld dus zou het woensdag binnen komen. Alles was op voorraad en nergens stond dat er een product met langere leveringtijd zou zijn. Donderdag nog steeds niks binnen, dus contact opgenomen, zou vrijdag komen. Nou dat was al krap maar net op tijd. Toen op vrijdagochtend een mail gekregen: dat er iets fout was gegaan met de voorraad ofzo, en dat het jurkje niet meer op voorraad was, maar dat de rest wel bezorgd werd. Daarna de klantenservice gebeld, wat ik nu moest doen, aangezien ik die avond de kleding nodig had. Het kwam erop neer dat door de carnavalsdrukte alles langer duurde en dat er dus een fout was in de voorraad en dat ze niks voor me konden betekenen. Toen gezegd dat ik dan de rest ook niet meer wilde, want wat moet ik met sieraden als ik die outfit niet meer krijg. Het enige dat ze voor me konden doen is dat ik dan geen geld hoefde te betalen voor het retourneren van de sieraden. Erg fijn dus, op de ochtend van carnaval horen dat je jurkje niet op voorraad is terwijl die dinsdag al besteld is en dus nog snel de stad in moeten om een outfit te regelen. Zeker geen aanrader.
Beste Daphne, Allereerst excuses voor de vertraging. In onze webshop hebben we aangegeven dat de verzending vanwege de extreme drukte iets langer kon duren. Toen we donderdagavond echter op het punt stonden je bestelling te versturen bleek dat 1 item vanwege een voorraadverschil helaas niet te leveren was (helaas komt dit in maximaal 1% van de gevallen voor, ondanks dat we alles scannen). Omdat de carnaval steeds dichterbij kwam hebben we ervoor gekozen om de rest van je bestelling wel gewoon te leveren. Vrijdagochtend hebben we je hierover gelijk ingelicht en de rest van de bestelling is vrijdagmiddag geleverd. Dit om te voorkomen dat je zonder kostuum komt te zitten. Het aankoopbedrag van het niet te leveren artikel is aan je teruggestort en de gratis verzending heb je uiteraard gewoon behouden.
Zeer snelle levering. Goede prijs en kwaliteitsverhouding.
Ik heb bij deze webshop een kostuum besteld en nadat ik zelf contact met ze heb opgenomen werd mij pas heel laat verteld dat ik een kostuum besteld heb wat niet meer beschikbaar bleek te zijn. Dus ik heb op hun website wel een pak afgerekend en besteld, maar ze bleken mijn geld aan te nemen voor iets wat niet bestond. Ik vind dit belachelijk. Daarnaast hebben ze niet vanuit hunzelf mij op de hoogte gebracht maar moest ik zelf contact opnemen om te vragen wat er met mijn bestelling aan de hand was. De dag voor carnaval kreeg ik pas dit antwoord en toen was het voor mij te laat om iets anders alsnog te bestellen. Dit hadden ze al meerdere dagen eerder pro actief kunnen doen, maar hebben ze dus nagelaten. En hierdoor mijn carnaval verpest. Verschrikkelijk slechte service en ik bestel nooit meer iets bij hun.
Beste Sander, Wij vinden het oprecht erg vervelend dat je door deze situatie niet op tijd jouw kostuum hebt mogen ontvangen. Ik heb even jouw mail contact met ons bekeken en de reden van de vertraging in eerste instantie was de levering vanuit ons buitenlandse magazijn naar ons toe. In de ochtend van onze eerste mail naar jou toe bleek bij het picken van jouw order dat het kostuum “Charmante Prins M” beschadigd is geraakt tijdens het transport. Wij hebben op dat moment contact gezocht met ons buitenlandse magazijn en toen bleek dat het kostuum uitverkocht was, dit was de reden van het niet kunnen leveren van jouw kostuum. Logischerwijs willen wij geen beschadigde kostuums leveren aan onze klanten. Daarnaast waren wij van plan om in de ochtend van 21 februari sowieso contact met jou op te gaan nemen. Het wil natuurlijk wel eens voorkomen dat van de vele orders die wij in de carnavalsperiode ontvangen, er een aantal mis gaan. Dit is dus helaas bij die van jou gebeurd. Ik zie namelijk dat je een dag na jouw eerste bestelling nog 1 bestelling had geplaatst, deze is wel gewoon op tijd geleverd. Mocht je nog verdere vragen hebben stuur gerust een mail naar onze klantenservice, deze beantwoorden we met alle plezier. Met vriendelijke groet, Carnavalskleding.nl
Wanneer je op zoek bent naar een last minute carnavalsoutfit, zoek je snelle levering. Ik dacht dit hier te krijgen, ik heb mijn bestelling woensdag geplaatst waarbij er vermeld werd dat het donderdag geleverd zou worden. Echter krijg ik nu op vrijdag een mail dat de voorraad niet klopte en ik mijn bestelling dus helemaal niet meer kan verwachten, top.
Beste Anne, Dank voor je feedback. Allereerst mijn excuses dat we inderdaad je bestelling hebben moeten annuleren omdat door een voorraadverschil het door jou bestelde kostuum niet meer leverbaar was. Helaas kom een voorraadverschil in maximaal 1% van de gevallen voor (ondanks dat we alles scannen). Maar extra vervelend natuurlijk als dit in de drukke carnavalsperiode gebeurd waardoor we je later (vrijdagochtend) hebben ingelicht. Helaas konden we geen alternatief bieden en dus hebben we het aankoopbedrag direct teruggestort. Nogmaals mijn oprechte excuses en hopelijk heb je toch nog een fijn carnaval gehad.
Kostuums netjes op tijd besteld, zodat het donderdag binnen zou zijn. Krijg je vrijdag een bericht dat het zaterdag geleverd wordt! Zet dan niet op de website dat het op donderdag geleverd wordt!
Beste Noelle, Vanwege de carnavalsdrukte hebben enkele bestellingen een dag vertraging opgelopen. Dit is op meerdere plekken op onze webshop aangegeven. Vervelend om te horen dat door deze vertraging uw bestelling een dag later is bezorgd. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u ons mailen op [email protected] Met vriendelijke groet, Carnavalskleding.nl
Precies het pakje wat ik besteld heb. Hetzelfde als omschreven in de productomschrijving. Het duurde wat langer voor het verzonden werd, maar ik had het ruim op tijd besteld, dus het was gewoon op tijd
Zie titel. Woensdag besteld om het vrijdag ochtend te gebruiken. Expres niet thuis laten bezorgen maar bij postnl punt. Niets binnen gekomen. Waardeloos
Beste Marc, Vanwege de carnavalsdrukte hebben enkele bestellingen een dag vertraging opgelopen. Dit is op meerdere plekken op onze webshop aangegeven. Vervelend om te horen dat door deze vertraging uw bestelling een dag later is bezorgd. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u ons mailen op [email protected] Met vriendelijke groet, Carnavalskleding.nl
De pakken zijn mooi en betaalbaar. Bij retournering van een te grote maat is een prijsstijging correct gecorrigeerd, na bellen. Aardige klantenservice!
Helaas hebben ze mijn bestelling niet optijd kunnen leveren! Ze gaven aan dat het op moment drukker was dan normaal. Het is ontzettend jammer dat je op je site vermeld voor 22.00 besteld de volgende dag in huis mits het voorradig is, mijn bestellingen was voorradig! zo schep je verwachtingen die je op moment niet waar kunt maken. Enorm teleurgesteld....
Dank voor je feedback Linda. Zoals inderdaad aangegeven in onze webshop kon de bezorging die dag helaas iets langer duren vanwege de extreme drukte. Vandaar dat we je bestelling die op de drukste dag van het jaar om ±21:15 is geplaatst niet nog dezelfde avond hebben kunnen versturen. Het heeft inderdaad een dag vertraging hierdoor opgelopen. Onze excuses hiervoor!
Is een leuk hippiejurkje, maar doordat ie kort was had ik een maar groter besteld waardoor de hals veelste diep en groot was. Door hem vast te maken aan de achterkant is dit wel opgelost, maar dit was wel minpuntje
Dank voor je feedback marrit. De hals is inderdaad behoorlijk diep/groot zoals ook te zien is op de foto: https://www.carnavalskleding.nl/retro-jaren-60-jurk-bloemen/. In ieder geval goed om te horen dat je het toch nog hebt kunnen oplossen door hem aan de achterkant vast te maken!
Het is een leuk pakje met losse onderdelen die met klittenband vast kunnen. Klittenband laat soms wel los en dat is jammer. Losse onderdelen: muts vleugels en staart. Wat onhandig is, is de klittenband tussen de benen ( je moet hem over het hoofd van het kind aantrekken). Dat is op zich handig met verschonen luier. Maar die klittenband is niet stevig en hadden beter drukknoppen kunnen zijn. Pakje is wel vrij lang aan armen en benen.
Dank voor je feedback Yvon. Veel van onze kostuums uit het budget assortiment hebben inderdaad klittenband i.p.v. drukknopen. Voordeel van drukknopen is inderdaad dat het wat steviger zit, maar het nadeel is wel dat dit vaak een stukje duurder is. Mocht je de volgende keer een nieuw pakje bestellen mail ons dan gerust even van te voren zodat we je kunnen aangeven of het wel/geen drukknopen bevat.
Zenderseweg 42 B
7665TN Albergen
Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.