Dit was de eerste keer dat ik wat heb besteld bij jullie, maar ik ben ben zeer tevreden over de aankoop. De maten van de kleding kloppen, de kleding ziet er precies zo uit als op de foto, de levering was op tijd en ik vind de prijs- kwaliteitverhouding ook goed. Kortom; zeer tevreden. Ik zou jullie aanraden bij vrienden en zeker onthouden voor als ik nog eens wat nodig heb op feestgebied!

Veel keuze en goede site

Er is veel keuze op de site, welke ook makkelijk en overzichtelijk is opgebouwd. Jammer alleen dat retourzendingen niet naar een antwoordnr kunnen.

Top, topper, topst!

Precies zoals het op de foto er uit zag. Mega blije zoon!!!

Mooie kleding en keurig geregeld

Super leuk pak! Fijn materiaal en goede pasvorm! Snelle afhandeling en je wordt netjes op debhoogte gehouden. Zeker een aanrader om te shoppen bij carnavals kleding.nl!!!

De meeste bedrijven leer je pas kennen als er iets fout gaat. Helaas ging bij de eerste bestelling iets niet helemaal goed, carnavalskleding.nl kon dit ook niet voorzien, na een email aan de klantenservice werd direct actie ondernomen en heeft men de fout prima herstelt, ze hebben meegedacht en alles in het werk gesteld om de bestelling zsm geleverd te krijgen. Ik beveel carnavalskleding.nl aan en zal in de toekomst hier terug komen

Er mooi en voledig zoals op de afbeelding

Top materiaal, zeker waard voor paar mooie dagen carnaval

Super, wil hier vaker bestellen!!!

Mijn pakketje was super snel binnen als eerste, De stof is super goede kwaliteit en er zit echt vorm in het pakje! Door deze bestelling wordt mijn carnaval onvergetelijk! Bedanktttt✨✨✨✨✨✨

Snelle bezorging. Producten voldoen aan de verwachting. Zou er zo nog een keer bestellen!

Super snel geleverd en goede kwaliteit, heel erg blij mee!

Geweldig! In de avond besteld en in de loop van de volgende dag aangekomen!

Opzoek naar een leuke carnavalsoutfit hoeft niet lang te duren bij Carnavalskleding.nl! Super snel een leuk pak gevonden en de verzending ging ook allemaal heel vlot! Al met al top

Top outfit voor een laag prijsje👍🏽

Ben super blij de S.W.A.T vest, gemakkelijk te dragen en te combineren met zwarte kleding voor carnaval👌🏻, helemaal top

Super blije zoon!

Snelle levering, goed product! Laat carnaval maar komen!!

Duidelijke communicatie, snelle levering goede prijs jwaliteit

Eerste keer dat ik besteld heb. Ben erg tevreden. Goede duidelijke communicatie, snelle levering. Goede prijs/kwaliteit. Top!

In 1 woord fantastisch

Nu 2x iets besteld. En beide keren met volle tevredenheid. Ik bljjf hier zekers bestellen in de toekomst.

Tof pakkie voor weinig geld

Snelle levertijd 👍🏼

Aan te raden!

Snelle levering, kwaliteit is prima, pasvorm goed!

Het pakje is precies hetzelfde als op de foto. Helemaal top niks aan op te merken.

Goede kwaliteit en een snelle leverin

Kan in geen enkel opzicht beter!!

Duidelijke en overzichtelijke website. Goed en erg uitgebreid aanbod. Zeer eenvoudig te bestellen De volgende dag al in huis. Wat wil je nog meer!! Onze carnaval kan niet meer stuk!! We hebben er zin in mede dankzij onze superoutfit via Carnavalskleding.nl !!!!

Perfecte opvolging. Heel vlot

Top levering en product

Super snelle levering en product zit top!

harstikke mooi pak voor heel weinig geld

Binnen 1 dag bezorgd, een mooi pak en supergoedkoop, wat wil je nog meer?

Shirt is van een prima kwaliteit

Snel geleverd.

Perfecte kleding en snelle bezorging!

Vandaag kopen en volgende dag thuis.

Snelle levering en een mooie kwaliteit!

De snelle levering was echt een pluspunt! Daarnaast was de prijs ook lager dan bij andere webwinkels. Een aanrader dus!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen