Super snel, prachtige outfit

Ik ben toch altijd een beetje bang bij het bestellen van kleren online. Met een klein maatje meer vind het toch lastig om iets leuks te vinden. Zo ook bij mijn carnavals outfit, en draag ik al jaren hetzelfde pakje. Toen het pakje, binnen 2 dagen al, binnen was, zat het als gegoten. Prachtige, fijne stof. Luxe uitstraling. Ik kijk ontzettend uit naar carnaval. Dit jaar als krijger verkleed. Dankjewel!!

4 maskers besteld, dag erna in huis Mooie kwaliteit en niet duur.

Super leuk!

Past heel goed

Geweldig origineel pak gescoord!

Mijn zoon zocht iets origineels voor carnaval, vond op jullie site het Willie man pak (piemelpak) vrijdag bezorgd, geweldig wat zal hij de Blits maken met carnaval, hij heeft er zin in!

Top! Perfecte klantenservice snelle levering, meer dan tevreden!

Ik moest voor mijn zoontje een pak bestellen voor de carnaval. Normaal doe ik dit altijd in de winkel kopen. Maar nou omdat ik geveld ben door een fikse griep maar eens via internet proberen. Ik wilde graag iets meer weten over het pakje wat mijn zoontje had uitgekozen, dus heb ik de klantenservice gebeld voor informatie. Ik had een zeer vriendelijke vrouw aan de telefoon die mij heel goed en kundig heeft geholpen. Van de kwaliteit tot de maat. Ik had alles besteld en de volgende dag had ik alles keurig in huis. Ik kreeg netjes emails waarin ik op de hoogte werd gehouden van mijn bestelling. Volgend jaar bestellen wij hier weer!

Tevreden met product maar lever tijd wat langer dan verwacht.

Ik ben tevreden met het product wat ik had besteld maar het kwam 3 dagen later binnen dan verwacht. In mijn geval was dit geen probleem.

Hoe ik het op de website heb gezien, zo is het ook daadwerkelijk

Ik zou zo weer iets bestellen bij jullie en aanbevelen bij anderen.

Goeie service en lekker snel

Overzichtelijk en en snel in huis 👍🏻

Alles duidelijk te vinden , ruime aanbod/keuze , goede kwaliteit En al heel snel in huis 😉 Toppie !

Snelle levering, afbeelding komt overeen met de werkelijkheid!

Gebruiksvriendelijke site, zeer snelle levering

Gemakkelijke zoekfunctie, veel keus, snelle levering en goede kwaliteit. De jongste geeft het pak elke dag aan.... En het is nog niet eens carnaval. Top.

Supercool Raven suit

Bestellen en betalen ging gemakkelijk en snel en de volgende dag al in huis, kind superblij, helaas was bij aankomst het pak stuk of mis genaaid, handige oma heeft dit netjes kunnen naaien, dus al met al zeer tevreden:)

Ziet er mooi uit!!

Mooi setje!

Top, snel geleverd en goede kwaliteit

Helemaal Top, had binnen een dag m’n bestelling in huis zonder fouten en de kwaliteit van de kleding is ook top, niks op aan te merken.

Prijs kwaliteit geweldig

Precies zoals de online beschrijving

Scherp geprijsd en snel geleverd

Wordt onze vaste site voor karnavalskledij

Super!!

'S Avonds besteld en de volgende dag keurig geleverd! Erg tevreden! 👌

Veel keuze, snelle service

De dochter had een discobroek uitgekozen voor carnaval. Die kwam uiteindelijk een dag vroeger aan dan gepland. Een meevaller.

netjes verpakt en snel ontvangen

Ik bestel ieder jaar pakjes bij jullie, de pakjes zijn altijd netjes verpakt en als er wat mis is kijken jullie meteen naar een goede oplossing.

Superservice

Snel bezorgd en op en top verpakt. Ik kon de volgende dag meteen gaan feesten, alaaffff!

Boven verwachting

Voor een bedrag van nog geen 25 euro, een goede kwaliteit outfit compleet met hoofd accessoire, had ik niet verwacht! maat klopt, pasvorm is mooi, en staat erg leuk. En voor dat bedrag zelfs verpakt in luxe verpakking. Ik ben er helemaal blij mee, en kan met carnaval indruk maken😉

Heel snel binnen perfecte pasmaat en heel veel keuze

Snelle levering en goede prijs!

Precies zoals verwacht, dus goed!

Heel blij mee, ik heb een super vrolijke zoon die al dagen in voorpret leeft. Erg tevreden!!

Genoeg keuze en goede service!

Vlotte levering, fijn dat erbij vermeld stond dat het artikel zeer klein valt. Prima service.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen