Zee goed

Het pak is van top kwaliteit en is ook zeer mooi! Ook de prijs mag er wezen!

Top en alles voor or carnaval binnen

had verschillende leverdata. Alles netjes in één levering en nog een dag eerder ook. Fijn dat je op een alternatief adres kon leveren. De maten klopte redelijk voor carnavalskleding en de foto's presenteerde wat er geleverd werd 👍

Ziet er goed uit en snelle levering

Ziet er heelgoed uit

snel geleverd en maat was goed

De kledij werd binnen een correcte termijn geleverd en de maat zat goed. Ik vond het aanbod attributen, in mijn geval de geweren, wel te klein. Ik vond niet helemaal het juiste geweer dat bij het pakje hoorde.

Goede service, kwaliteit wat minder

Volgende dag al in huis. Pakje zat onderaan te strak en boven te los, dunne stof

Lengtes kloppen, alleen beetje strak

Het shirtje zit bij de mouwen ers strak, maar die elastiek kan je er eventueel uithalen. Verder zit het broekje prima zolang je hem niet te ver omhoog trekt.

Precies als op de foto!

Meteen de volgende dag bezorgd, het product had een fijne stof en het zag er echt precies hetzelfde uit als op de foto! Ik ben er helemaal klaar voor dit jaar!

Snelle bezorging en goede kleding

Bezorging binnen 2 dagen en het kostuum bevalt me erg goed.

Snelle levering, omschrijving voldoet goede prijs kwaliteit verhouding!

Kleding is snel geleverd. Voor een kleine prijs een leuke outfit. Mijn zoontje vind het helemaal geweldig. Mondmasker zit niet zo goed maar voor de rest is het een leuk en complete outfit.

Goede kwaliteit spullen en snelle levering!

Super snel, prachtige outfit

Ik ben toch altijd een beetje bang bij het bestellen van kleren online. Met een klein maatje meer vind het toch lastig om iets leuks te vinden. Zo ook bij mijn carnavals outfit, en draag ik al jaren hetzelfde pakje. Toen het pakje, binnen 2 dagen al, binnen was, zat het als gegoten. Prachtige, fijne stof. Luxe uitstraling. Ik kijk ontzettend uit naar carnaval. Dit jaar als krijger verkleed. Dankjewel!!

4 maskers besteld, dag erna in huis Mooie kwaliteit en niet duur.

Super leuk!

Past heel goed

Geweldig origineel pak gescoord!

Mijn zoon zocht iets origineels voor carnaval, vond op jullie site het Willie man pak (piemelpak) vrijdag bezorgd, geweldig wat zal hij de Blits maken met carnaval, hij heeft er zin in!

Top! Perfecte klantenservice snelle levering, meer dan tevreden!

Ik moest voor mijn zoontje een pak bestellen voor de carnaval. Normaal doe ik dit altijd in de winkel kopen. Maar nou omdat ik geveld ben door een fikse griep maar eens via internet proberen. Ik wilde graag iets meer weten over het pakje wat mijn zoontje had uitgekozen, dus heb ik de klantenservice gebeld voor informatie. Ik had een zeer vriendelijke vrouw aan de telefoon die mij heel goed en kundig heeft geholpen. Van de kwaliteit tot de maat. Ik had alles besteld en de volgende dag had ik alles keurig in huis. Ik kreeg netjes emails waarin ik op de hoogte werd gehouden van mijn bestelling. Volgend jaar bestellen wij hier weer!

Tevreden met product maar lever tijd wat langer dan verwacht.

Ik ben tevreden met het product wat ik had besteld maar het kwam 3 dagen later binnen dan verwacht. In mijn geval was dit geen probleem.

Hoe ik het op de website heb gezien, zo is het ook daadwerkelijk

Ik zou zo weer iets bestellen bij jullie en aanbevelen bij anderen.

Goeie service en lekker snel

Overzichtelijk en en snel in huis 👍🏻

Alles duidelijk te vinden , ruime aanbod/keuze , goede kwaliteit En al heel snel in huis 😉 Toppie !

Snelle levering, afbeelding komt overeen met de werkelijkheid!

Gebruiksvriendelijke site, zeer snelle levering

Gemakkelijke zoekfunctie, veel keus, snelle levering en goede kwaliteit. De jongste geeft het pak elke dag aan.... En het is nog niet eens carnaval. Top.

Supercool Raven suit

Bestellen en betalen ging gemakkelijk en snel en de volgende dag al in huis, kind superblij, helaas was bij aankomst het pak stuk of mis genaaid, handige oma heeft dit netjes kunnen naaien, dus al met al zeer tevreden:)

Ziet er mooi uit!!

Mooi setje!

Top, snel geleverd en goede kwaliteit

Helemaal Top, had binnen een dag m’n bestelling in huis zonder fouten en de kwaliteit van de kleding is ook top, niks op aan te merken.

Prijs kwaliteit geweldig

Precies zoals de online beschrijving

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen