Goede kwaliteit producten en de dag erna al geleverd, kort om fantastisch

Goede kwaliteit en snelle levering!

Een aantal jurken besteld incl versieringen! Super snel geleverd en jurken meteen in goede maat en kwaliteit geleverd. Erg tevreden!

Top webwinkel

Makkelijk bestellen. Snelle service. Goede levering. Echt niets op aan te merken.

Precies zoals verwacht

Na de foto en informatie gelezen te hebben kwam het pakje binnen zoals mijn verwachtingen, top!

Zit als gegoten

Snelle levering, goede kwaliteit

Bij het pakje stond duidelijk vermeld hoe de maat viel. Hierdoor heb ik de juiste maat goed kunnen kiezen. Zeer snelle levering, eind van de middag besteld en de volgende middag was ik al aan het passen!

Snelle levering en oogt zoals verwacht

Het Carnavalspak (non) is snel geleverd en zag eruit zoals op de foto. De maat komt overeen met een normale S en kwaliteit is redelijk voor een Carnavalspak, zeker voor deze prijs! Als extra accessoire nog een ketting met kruis erbij besteld. Deze past leuk bij het pak en is zelfs van metaal (niet van plastic, zoals in de meeste winkels). Ik ben een zeer tevreden klant.

Wat een leuk mariopak!

Leuk pak. Mooie kleuren en compleet. Eerst een te kleine maat besteld, dag erna een grotere. Beide pakketten keurig de dag erna bezorgd. Prima rretourservice ook.

Snelle levering en goede kwaliteit

Carnavalspak komt overeen met de verwachtingen! De prijs en kwaliteit is naar wens en de levering is snel.

Prima product en optijd bezorgd

Het rokje dat ik besteld heb kwam optijd binnen en zat erg mooi!

Snel,leuk en makkelijk

Makkelijk zoeken Snelle levering Goede kwaliteit van carry me kostuum

Fijne web winkel

Duidelijke site . Snelle levering en ideaal dat je post nl punt aan kan klikken dus je hoeft niet thuis te zijn voor de levering. Ga er zeker nog een keer wat bestellen.

fantastisch

de omschrijving klopte en het paste perfect!

Super kwaliteit en mooi op tijd bezorgd

Super kwaliteit en mooi optijd bezorgd

Goede kwaliteit carnavalskleding en snelle levering. Netjes verpakt en goed geïnformeerd over de bestelling via de mail. Top dus!

Snelle levering , artikel goed beschreven!

Super snelle levering, artikel was goed beschreven, maatwijzer is super fijn. Klopt precies.

Super snel gezorgd supee kwaliteit

Perfect!

De colbert was precies zoals ik hem moest hebben en paste perfect. Ook de blouse was gelijk goed.

Snelle en goede levering

Alles snel en compleet ontvangen

Snel geleverd en het zit prima

Onze oudste zoon kan op deze manier prima de carnaval in ….

Superrrr

Snelle levering en geleverd zoals beschreven

Snel

Pak wat mijn zoon graag wilde was op het laatste moment niet voorradig... er werd meteen meegedacht naar een alternatief, die werd meteen verzonden en mijn zoon was superblij en kom alsnog verkleed naar school.

Helemaal prima

Snel duidelijk en makkelijk

Ziet er goed uit mooi optijd en goed verpakt Zit als gegoten goede kwaliteit prijs verhouding

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen