Goed en snel besteld, goeie kwaliteit en retouren zonder problemen

goede service

Snel geregeld.

Snelle levering en goede kwaliteit van de kleding!

Samen met mijn beste vriendin heb ik op deze web site twee cheerleader pakjes gekocht voor de carnaval dit jaar. De kwaliteit is goed en de levering was erg snel! Dit jaar gaan we er weer een feestje van maken! ;)

Leuk

Mooi carnavals pakje

Super fijne service!

Snel geleverd en fijne service! Top!

Prima, pak, goede, vlotte levering.

Zeer goed geholpen

Super goed geholpen.. Bestelling bleek voor een klein deel niet beschikbaar maar ze hebben het super netjes opgelost. Dus ik ben dik tevreden.

Net zo mooi als op de site, snel geleverd. Topservice!

Op dinsdag twee joggingspakken voor de carnaval besteld en de woensdag al in huis! Het pak ziet er precies hetzelfde uit als op de foto en is van goede kwaliteit gemaakt. Prijs/kwaliteit verhouding is dus top! Als we voor volgend jaar pakken nodig hebben voor de optocht, kijk ik zeker eerst op deze site!

Bestelling netjes en vlot ontvangen.

Verkeerd verzonden maar goed opgelost

Verkeerd verzonden maar goed opgelost

Snelle levering, wel wat vlekken

Makkelijk snel top

Ninja pak besteld voor mijn zoon van 7 , staat hem echt super gaaf samen met een plastic samourai zwaard. Ziet er top uit!

De kleding is super en mega goede kwaliteit!!!!

Door Carnavalskleding.nl ga ik een super goede carnaval beleven, in een goede en mooie outfit! De bestelling was snel verzonden en het past allemaal perfect!

Prima, duidelijk en overzichtelijk.

Snelle levering, duidelijke website met veel veel keus. Bij een volgende keer zou ik hier weer bestellen.

Prachtig Pak om mee te Pronken

Ons zoontje voelt zich de ridder te rijk met zijn prachtige Fortnitepak in ridderstijl. Het past perfect, snel en goed geleverd, zelfs sneller dan verwacht! Aanrader!

Ziet er goed uit, gaan er een mooi feestje mee maken.

Prettig manier van winkelen en was al eerder in huis dan in eerst instantie was gezegd. Top!

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling

Blij mee

Snelle bezorging en de pakken voor de kinderen zijn geweldig!! Top hoe soepel dit verlopen is

Top service!

Wat een top service van Carnavalskleding.nl. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling / verzending, etc. Toen mijn bestelling geleverd was voldeed het ook aan mijn verachtingen. Ik had 2 pakjes gekocht en 2 verschillende maten, dus 1 moest er retour, maar ook dit is heel gemakkelijk te regelen via de website. Kortom, ik ben tevreden en zou bij een volgend verkleedfeestje met een gerust hart nog een keer hier bestellen!

Snelle levering, product identiek aan foto

Er is enorm veel aanbod. Product is hetzelfde als de afbeelding. Levering binnen 2 dagen.

Outfit is precies zoals ik verwacht had!

De outfit is top, ook snelle levering. Erg leuke outfit voor carnaval!

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Makkelijk te volgen.

Laat die Alaafs nu maar komen!

Duidelijke website, veel keus, snelle bezorging. Met andere woorden: top!

Snel en transparant

Beste, De levering vond snel plaats. Bovendien was ik voortdurend op de hoogte van de status van de bestelling. Dat zorgt wel voor veel e-mails, maar als daardoor alles duidelijk is, geeft dat niet. Groeten

Super service

Super service

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.