Mooie prijs/kwaliteit en snelle verzending!

Het piratenjurkje wat ik kocht is qua prijs laag tot normaal, maar dat heeft zeker geen afbreuk gedaan aan de kwaliteit. De maat valt zoals je zou verwacht en de verhoudingen en stof zijn ook top! De verzending was zeer snel in deze drukke periode en ik kreeg binnen 1 dag reactie op mijn vraag via de mail. Al met al zeer tevreden dus!

Leuk ninjapak

Ninjapak was snel bezorgd en het klopte inderdaad dat hij een maat kleiner valt.

Ruim assortiment, de beste prijs en snelle levering!

Fijne ervaring met dit bedrijf, komt afspraken snel na en levert netjes en snel, kortom, helemaal perfect!

Geen problemen, alles netjes binnen

Prima, mooi pak. Zoon is blij.

Jammer van het gat in het gezicht mar dat hoort zo. Ik heb erover gebeld. Verder mooi. Zoon is blij!

Super geweldige keuze, voor als je iets heel snel nodig hebt

Mooie pruiken besteld en snel geleverd en ook nog op voorraad!!

Gewoon goed 👍

Goede kwaliteit en snelle levering

Heel leuk pakje en zit prima. Snelle levering.

Snelle levering van de artikelen leuke spulletjes en betaalbaar. Top

Snelle levering en zoals beschreven

Snelle levering en fatsoenlijke kwaliteit

Erg prettig

uitstekend, snelle levering, duidelijke mails

Veel keuze, snelle levering. Prima kwaliteit voor de carneval. Niet duur.

Past precies!

Verzending sneller dan verwacht en top kwaliteit voor maar weinig geld

Snelle goede levering

Snelle goede levering en het jurkje komt precies overeen met het plaatje op de site

Top winkel

Goede kwaliteit van de kleding voor een erg goedkope prijs. Was de dag nadat ik het besteld had in huis.

Mooi pakje en de juiste maat gekozen.

Mijn dochter is helemaal blij. Het pakje is precies als op de foto en dat is fijn.

Snel leveringen

Goed kwaliteit in verhouding met de prijzen

Alles goed verlopen.

Je zag een mooi plaatje op internet. Met mooi aangegeven wat er inzit. Was ook binnen precies wat er op de site stond. De dag erna. En het resultaat was ook goed. Een mooi pak. Mijn dochter is er blij mee. Bedankt.

Hele goede en snelle service en dat alles tegen een eerlijke prijs.

Goed, Snel, Eerlijke prijs

Uitstekende service, levering verliep voorspoedig

Op donderdag drie artikelen besteld. Deze zouden zaterdag binnen moeten komen, en ik kon ze zaterdag inderdaad 's middags ophalen bij het afgesproken pakketpunt. Precies zoals het hoort!

Stipte levering

Goederen vrijdag besteld. De levering was uitgesteld van zaterdag naar maandag op basis van openingsuren afleveradres die vermeldt staan op de google-pagina. Dit zonder dat dit moest worden opgegeven. Super!

Zelfs nog eerder gekregen dan de verwachte datum!!

Super. Was sneller geleverd dan was verwacht.

S’ avonds besteld, volgende ochtend al binnen! Super leuk pakje voor weinig geld!

Snelle service en goede kwaliteit

Op vrijdagavond om 2000 2 jurkjes besteld, volgende dag om 11.30 al binnen. De jurkjes zaten netjes verpakt en de maat was zoals aangegeven op de site. De jurkjes zijn van nette kwaliteit en wijken niks af van de foto's op de site.

Snelle levering en groot aanbod

We wouden een thema voor carnaval en de winkel had bijna alle pakken dier we hiervoor nodig hadden. Plus zeer snel geleverd.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.