Mijn zoontje is heel erg blij met zijn ninja pak. Hij krijgt een top carnavalsdag! Dankjewel

Genoeg keus, klopt met de maten

Op de site is een hele hoop carnavalskleding te koop. Prima prijzen en kwaliteit

groot aanbod, snelle levering

Ik heb een clownspakje en schmink gekocht. Het aanbod was groot, en de spullen waren snel verstuurd.

Goeie en snelle bezorging, goeie kwaliteit en ben er super blij mee!!

Prima kwaliteit en goede levering

De kwaliteit de producten was meer dan prima op de lapjas na, deze was van mindere kwaliteit. De levering was super en precies zoals van te voren was aangegeven.

Super geregeld

Alees werd super geregeld, heb 2 bestellingen gedaan en daarna hebben ze voor mij de kortingen verrekend en zouden ze het gaan terug storten. Helemaal top.

Superleuk

heel goed

supersnelle vlotte service

de website was zeer handig in gebruik, en de belofte "vóór 23u besteld, morgen in huis" was zeker waar!

Snelle zending

Snelle afhandeling

Bestelling kwam binnen een paar dagen binnen. Zoonlief is helemaal blij! Achteraf had ik beter 2 maskers kunnen bestellen ipv 1, aangezien deze niet super stevig is.

Snelle levering en voldoet aan de verwachtingen!

De maattabel die erbij zit was een fijne richtlijn die me heeft geholpen met het vinden van de juiste maat. Daarnaast is het pakketje sneller geleverd dan ze van te voren hadden aangegeven (maar 2 werkdagen i.p.v. 3). Wat er was geleverd, was precies zoals aangegeven, netjes verpakt en in goede staat.

Kreeg de jurkjes voor mijn dochter en haar vriendin!! Het zijn ware carnavalsprinsesse! Ze zullen het naar hun zin hebben in hun mooie pakken!!

snel in huis, leuke carnavalskleding voor de kids!

Supersnel in huis! Leuke carnavalskleding voor de kids!

Super snelle levering

Super snelle levering.

Complete website en snelle levering

Handig bestellen en redelijk snel geleverd, alleen de pasvorm van sneeuwwitje kostuum is niet mooi, deze retourneer ik dus

Geweldige service!

Ik bestelde mijn bestelling redelijk laat in de avond, de site werkte heel fijn en snel. Ook was alles erg duidelijk aangegeven en opgedeeld in categorieën. Ik krijg de dag erna al meteen een mailtje van post nl dat mijn pakketje onderweg was. Het pakketje was zelfs 2 uur eerder dan de aangegeven tijd thuis ontvangen! Al met al een super service en ontzettend snel met leveren!

na de bestelling, volgt er een snelle levering

Leuke pakken voor een goede prijs

Pakken zijn leuk, worden snel bezorgd, zijn voor een goede prijs.

Precies de goede maat vaak zijn de carnavals kleren te klein

Snel geleverd wat ook heel fijn is

Bestelling was de volgende dag al in huis, ook was het netjes verpakt en hoefde niet eens thuis blijben doordat het in de brievenbus paste. De maten van de pakjes kloppen precies. Dus ik ben zeer tevreden en zal zeker meer carnavalskleding kopen via de website. Thanks !

Goed pak met kwaliteit, goed geleverd op tijd

Snelle goede service

Mijn bestelling was snel in huis en ziet er netjes uit!

Helemaal super

Het pakje voldoet precies aan de verwachtingen en is helemaal super! Gewoon precies zoals omschreven op de site. Het werd ook al ontzettend snel verzonden (dezelfde dag), terwijl ik het na 22:00 bestelde.

Super tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten

Hele snelle service en goed materiaal.

De bestelling die ik plaatste, had ik de volgende dag al in huis. Hele snelle service! Als iets niet past, kan je het gewoon retouneren.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen