Goede service, prima kwaliteit

Snelle makkelijke website, snelle levering en mooie spullen.

Goede snelle complete levering

Zo gezegd zo gedaan...

Inderdaad snelle levering.....keurig verpakt ...top

Super snelle en nette levering.

Outfit besteld voor mijn zoon. En al binnen 2 werkdagen netjes thuisbezorgd. Echt super!

Snelle goede service

Het wordt snel thuis bezorgd is erg voordelig

Geqeldig

Super snelle levering!

Snelle bestelling , mooi pakje erg tevreden!

Erg flexibel en behulpzaam

Ik heb met korting 30 capes gekocht bij carnavalswinkel en zelfs toen ik later nog 2 extra nodig had, hebben ze die zonder extra verzendkosten nog toegevoegd bij de bestelling. Dat was heel prettig want zo had ik ze allemaal op tijd binnen.

Snel, niet te duur en prima kostuums

Snel verzonden, goed op de hoogte gehouden over de verzending. Kostuums leuke prijs en ziet er prima uit!!

Zeer snelle levering en mijn dochter is er super blij mee, goed verpakt en erg leuk.

Prima service!

Prima service, zoals op de website beloofd.

Mijn zoontje is heel erg blij met zijn ninja pak. Hij krijgt een top carnavalsdag! Dankjewel

Genoeg keus, klopt met de maten

Op de site is een hele hoop carnavalskleding te koop. Prima prijzen en kwaliteit

groot aanbod, snelle levering

Ik heb een clownspakje en schmink gekocht. Het aanbod was groot, en de spullen waren snel verstuurd.

Goeie en snelle bezorging, goeie kwaliteit en ben er super blij mee!!

Prima kwaliteit en goede levering

De kwaliteit de producten was meer dan prima op de lapjas na, deze was van mindere kwaliteit. De levering was super en precies zoals van te voren was aangegeven.

Super geregeld

Alees werd super geregeld, heb 2 bestellingen gedaan en daarna hebben ze voor mij de kortingen verrekend en zouden ze het gaan terug storten. Helemaal top.

Superleuk

heel goed

supersnelle vlotte service

de website was zeer handig in gebruik, en de belofte "vóór 23u besteld, morgen in huis" was zeker waar!

Snelle zending

Snelle afhandeling

Bestelling kwam binnen een paar dagen binnen. Zoonlief is helemaal blij! Achteraf had ik beter 2 maskers kunnen bestellen ipv 1, aangezien deze niet super stevig is.

Snelle levering en voldoet aan de verwachtingen!

De maattabel die erbij zit was een fijne richtlijn die me heeft geholpen met het vinden van de juiste maat. Daarnaast is het pakketje sneller geleverd dan ze van te voren hadden aangegeven (maar 2 werkdagen i.p.v. 3). Wat er was geleverd, was precies zoals aangegeven, netjes verpakt en in goede staat.

Kreeg de jurkjes voor mijn dochter en haar vriendin!! Het zijn ware carnavalsprinsesse! Ze zullen het naar hun zin hebben in hun mooie pakken!!

snel in huis, leuke carnavalskleding voor de kids!

Supersnel in huis! Leuke carnavalskleding voor de kids!

Super snelle levering

Super snelle levering.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.