snelle levering van het bestelde product

Het bestelde product werd snel en correct geleverd

Leuk aanbod, correct geleverd

Lig nu in het ziekenhuis maar kan niet wachten om er mee op stap te gaan.

Snelle levering, goede kwaliteit! Waar voor je geld.

Super snel geleverd

Goede kwaliteit

Vrolijk gekleurde kleding voor een fijne prijs, SUPER snel geleverd!!

Ik zocht wat leuke spullen tav "faute feestkleding". Ik vond snel wat ik zocht en het werd volgende dag al geleverd!

Dikke prima

Ik vind de kleding fijn zitten en er goed uit zien. Wel zijn de meeste kostuums erg kort.

Helemaal top

Mijn pakketje kwam zelfs eerder binnen dan beloofd en was precies wat ik er van had verwacht, verder was het ook netjes verpakt.

Super service, goed bereikbaar en nette prijzen!

Super geholpen bij een aantal vragen en de kleding werd snel geleverd.

Super goed

Mijn ervaring is super goed Alleen jammer dat ik zelf de verzendkosten Moest betalen omdat ik het terug gestuurd had Omdat de maat te groot was Hoop dat ik de verzendkosten terug krijg

Prima, makkelijk site gelijk bezorgd

Snelle levering goede kleding

Goede prijs/kwaliteit verhouding en hele snelle levering! Top!

Prima keus en prima levering

Veel keus, en goede prijs kwaliteit verhouding. De levering is netjes volgens afspraak verlopen.

Alles precies zoals verwacht!

Ik bestelde via Carnavalskleding. Het bestellen ging al gemakkelijk. Het pak werd eerder bezorgd dan ik verwacht had en het zag er uitstekend uit. Keurig netjes verpakt in een zak, zodat je het ook nog jaren netjes kan bewaren!

snel simpel en makkelijk en nog eens goed ook

makkelijk te bestellen snelle levering en goede kwaliteit

Prima pak!

Eindelijk een pak wat zich ook waar maakt aan de verwachting!

Snelle levering en goede kwaliteit

Het is belangrijk bij feestkleding om alles op tijd in huis te krijgen en dat is goed voor elkaar. Je kunt het hele proces van A tot Z volgen. En de kleding zelf is van ontzettende goede kwaliteit.

Snelle levering en goede afhandeling

Helemaal tevreden

Snel bezorgd, prijs kwaliteit verhouding ook prima

goede hulp, bracht me verder

Ik vond het heel fijn dat ik telefonisch snel iemand aan de lijn kreeg. Ze heeft mijn probleem opgelost voor me. Top!

Goede kleding en snel

Goede kleding en snelle verzending

Prima service en snelle levering

Savonds besteld volgende dag in huis. Goed verpakt dus prima

Leuke kleding & Super snelle service!

21.58 besteld en de volgende middag al in huis!

De jas is supergaaf.

Ik had nog nooit wat besteld bij jullie maar ik ben heel blij met de jas die ik bij jullie gekocht heb. Hij past mijn zoon erg netjes.

Prima levering en produkt

Duidelijk wanneer mijn bestelling zou komen, produkt prima!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen