Prima website, levering was prima en tevreden over de kleding.

Op tijd

Op tijd geleverd en er zat iets te weinig in het verstuurde pakket. Na het telefonisch contact netjes het artikel dat te weinig was opgestuurd gekregen ! Top !

Goede prijs, snelle bezorging en veel keus!

Leuke carnavalskleding Veel keuze Hele snelle levering En leuke prijsjes!

fantastisch!

Mijn zoontje was supergelukkig. Ideaal van maat, goede kwaliteit en heel snelle levering!

Prima en snelle levering Maat valt klein maar dat stond ook bij de omschrijving. Paste perfect

Levert precies wat je op de site ziet.

Snelle levering en zoals de kostuums op de foto's staan, zo worden ze ook geleverd. Ik ben super tevreden.

1 woord top

Toppie !!

Pakje viel wel wat kleiner dan de maat aangaf.

Snelle en uitmuntende levering

Aankoop zeer snel geleverd en hartstikke netjes. Zeer scherpe prijs

Snelle levering, prima producten, ruime keuze

Bestelling snel ontvangen, ook in drukke periode in aanloop naar carnaval. Ruim assortiment in kleding en acaccessoires. Prima kwaliteit.

toppie

zeer tevreden klopte allemaal toppie

Snel en goede levering

Snel geleverd, Goede prijs en mooie spullen. Had zelf wat goedkopere carnavalspakjes en accessoires voor de kinderen gekocht. Het heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen! Goede kwaliteit en zeer gelukkige kindjes :-) Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

prijs,kwaliteit en service zijn goed

prima pas maat, prima service. Geleverd zoals was toegezegd. prima prijs kwaliteit verhouding

Top product en snelle levering!

Wij zochten op het laatste moment een kleine outfit en dit was een goed betaalbare optie en de volgende dag al binnen. Echt helemaal top!!

Topservice

Alles van de eerste keer in orde. Netjes op tijd geleverd en alles in goede conditie.

Werkelijk fan-tas-tisch!

Zooo, ik heb wel vaker bij webshops besteld, maar bij Carnavalskleding.nl ging echt alles zó makkelijk! Ge klikt op een pakske, in t handje en betalen, nog net handje contantje, maar wel net zo makkelijk! En dan: ik dacht 3 dagen levertijd, als dat maar aankomt voor carnaval. En de volgende dag, wa denkte? Is t er gewoon al! Subliem! Nou, mijn carnaval kan niet meer stuk! Werkelijk top!

Duidelijke informatie over de maat

Snelle levering!

Het pakje was super snel in huis. Het pakje is ook van prima kwaliteit voor wat je ervoor betaald, alleen t broekje is echt heeeeeeel kort!

Goede service en de kleding is erg mooi!!

Service is erg goed! Snelle levering 2 dagen na bestelling binnengekomen. Kleding past goed op die maat die ik aangegeven heb! Goede kwaliteit en hartstikke leuk!! De prijs valt ook erg mee👍🏻

Super tevreden

Snelle levering, super leuk pakje en voor een prima prijsje

Precies wat ik wil

Het pak ziet er stevig uit en is precies de juiste maat.

Snelle levering en netjes ingepakt!

Kleding zoals verwacht, prima!

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering en goede opmerking doe was gemaakt qua maat...viel groot dus advies was maat kleiner en dit was ook inderdaad zo!

Duidelijke website, prijs-kwaliteit, snelle levering.

De website van Carnavalskleding is duidelijk, met representatieve foto's. De kwaliteit van het geleverde materiaal is prima in verhouding tot de prijs. En de levering is super snel. Top.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen