Zeer goede service

Ben zeer goed geholpen en alles klopte met een goede service en precies op tijd

top!

carnavalskleding heeft een snelle verzending en je krijg waarvoor je betaald, het product is erg goed.

De keuze is reuze!!

Super snelle levering. Heel groot assortiment van erg leuke en mooie pakken. Goed geprijsd!

Snel en goed!

Snelle levering, artikel is precies zoals omschreven.. perfect.

Top winkel met top bediening!

Besteld via internet ! Alles goed verlopen en snelle levering !! #Toppertje

Jammer genoeg was mij pakje wel iets los bij de naad maar, dit heb ik zelf weer gemaakt..

Zoontje is helemaal blij met zijn pak.

Zoontje is echt heel blij.

Snelle levering goede prijs kwaliteit

Binnen paar dagen al bestelling binnen kinderen zijn superblij met de nieuwe outfits

Goede snelle service en snelle verzending

Ik ontving mijn pakket optijd en werd op de hoogte gehouden via de mail. Wel zou ik een vorm van achteraf betalen aanbevelen om als keuze er aan toe te voegen bij het betalen omdat hier veel vraag naar is

Top, goede service

Werd via de mail goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, en bestelling was volgende dag al thuis. Top service!

Fijne site, veel keus, mooie prijzen, snelle levering en een heel blij kind in huis!

Keurig

Heel goed pak en snel geleverd

Super stoere onesie!

Erg leuke leeuwen onesie voor mijn 1 jarige zoontje. Een klein dingetje, de rits is er een beetje scheef ingezet maar doet het wel prima.

Snel, goed en super leuk

We hebben allemaal hetzelfde oak. Zowel m’n kids en neefje als de grote mensen. Super leuk dat alle maten beschikbaar zijn.

Was snel geleverd en zat als gegoten

Het kostuum zag er in het echt nog mooier uit!

Snel geleverd, prettige verpakking in het geval dat hij retour zou moeten. Mooie kleding!

Mooie kwaliteit en super snelle levering

Ga hier zeker vaker bestellen goede kwaliteit en snelle levering

top

levering op tijd, product naar wens, helemaal goed!

Leuk pak

Het ninja pak ziet er uit zoals afgebeels/omschreven. Helaas vallen ze wel klein, waardoor de grootste maat (eigenlijk 1 maat te groot) eigenlijk nog maar net past bij mijn zoontje.

Snel en netjes geleverd dus een blij kind

Werd netjes gelijk de volgende dag bezorgt Onze dochter is ook heel blij met haar pinguïn pak, ziet er goed uit. Wel met knopen dus hoop dat ze snel genoeg open krijgt als ze naar t toilet moet.

Leuke jurk!

Leuke jurk die ook nog eens een fatsoenlijke lengte heeft. Ik ben ruim 1,80 en hoef me geen zorgen te maken dat er meer te zien is dan ik zou willen. Snelle levering.

Toppie!!

Snel geleverd. Alleen is het kledingstuk verkreukeld in de zak. Vooreerst ziet het er goed uit!

Overzichtelijke shop! Mooie producten!

Carnavals pakken gekocht voor 2020. Overzichtelijke webshop! Duidelijke maten aangegeven met uitleg. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling 👍🏻😃!

Mooi pakje

Kwaliteit is prima. Vind wel dat de rits wat bobbelig is maar verder keurig netjes.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen