Outfit voldoet volledig aan de verwachting! Top!

Maattabel is heel fijn. Even meten en je weet welke maat je nodig hebt. Echt top!

Hij past ik heb n maat M

Het gaat vast n hele goede Carnaval worden!

Super mooi

Het is een mooi hippie pak voor wijzig geld 🥰 En de maat is ook goed. Ik ben er blij mee🥳

Precies wat ik had verwacht

Ik kreeg precies wat ik had verwacht, dus ik ben zeer tevreden.

Snelle levering en precies wat er geadverteerd wordt.

Kleding precies zoals op de afbeelding en voor de maat goede uitleg.

Mooi product, snelle levering

Snelle levering van product.

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Op dinsdag besteld, volgende dag al binnen. Goed op de hoogte gehouden.

Gewoon super! !!

Geen onnodige info, maar gewoon doen wat je beloofd. Gewoon afspraak is afspraak.

Helemaal klaar voor het feestje van het jaar!

Goede levering, precies zoals beschrijving, mooie felle kleuren, goede pasvorm. Ik zeg alaaf!! En gas erop!

Prima product

Is zoals het er uit zag op de site,snelle levering. Prima

Top en snel geleverd

Volgende keer zal ik zeker weer bestellen

Pak is van mooie kwaliteit.

Snelle bezorging, en goed zittende pakken.

De Pakken waren erg snel in huis, dankzij de snelle bezorging via postnl. Direct de pakken gepast en die pasten perfect. Erg fijne stof en de maskers zijn ook van goeie kwaliteit.

heel netjes en goed

veel dingen van alles en nog wat goede prijs

op voorraad en snel geleverd.Wat wil je nog meer

geen opmerking

Top top top!

2 bestellingen gedaan, en 2 keer telkens heel erg tevreden over zowel bestelproces, als levertermijn en levering zelf. Product ook zoals verwacht.

Was opzoek na een weerwolf pak voor mijn zoontje. Ik kwam op deze site terecht en ja hoor het perfecte pak stond erbij. Gelijk besteld en dag erna al in huis. Super snel allemaal. Volgemde keer als we iets nodig hebben hoeven we niet meer te zoeken want hier hebben ze vanalles.

Te gek!

Mijn zoon was helemaal gelukkig dat zijn pak er zo snel was! En de maat was perfect!

Jammer dat meeste kostuums tot col gaan

Kostuum valt te klein erg jammer . Voor de rest levering snel en goede service .

Is mooi, past goed, alleen ik ben wel bang hem uit te rekken als ik hem aantrek. Een rits zou hem zo kunnen maken dat hij een stuk langer mee kan gaan. Maar voor de rest ziet ie er goed uit!

Geweldig!

Ik heb onlangs voor het eerst hier besteld. Voor het eerst sinds lange tijd (ik doe veel aankopen online) een shop waar ik echt tevreden over ben. De service van een winkel, maar dan online! Goede en snelle communicatie bij een leveringsprobleem, waarbij verschillende oplossingen werden geboden. De overige levering was snel en netjes. Retour van het geld super snel. De keuze was trouwens echt reuze! Ik heb heb het ook al naar jullie gemaild, mijn complimenten!!!!

Goede kwaliteit en goede service

Goede kwaliteit van kleding goede service en snelle afhandeling

Snel geleverd en een super leuk pak

Besteld en een dag later in huis. Super fijn. Netjes op de hoogte gehouden van de verzending. Welliswaar in de spambox terecht gekomen maar we werden goed op de hoogte gehouden. Pak ziet er goed uit. Onze zoon is er helemaal blij mee. De ogen moeten we er zelf uit knippen maar dat stond vermeld op de website. Zal de website zeker aanbevelen bij andere.

Top zaak

Goede service goed bereikbaar jammer dat er geen antwoordnummer is voor retourzendingen

Zit goed en is als beloofd

Goede ervaringen

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.