Snelle levering, goede kwaliteit pakken, duidelijke berichtgeving

Na de pakken besteld te hebben konden de kinderen ze ook al snel passen, omdat het erg snel geleverd werd. 1 pak was niet op voorraad en zou later geleverd worden maar kwam samen met het andere pak. Super fijn en blije kinderen! De kwaliteit van de pakken is prima.

Snelle verzending

Zeer tevreden met de bestelling en prima kwaliteit

Zeer snel

Zeer snel en goed. netjes verpakt

Gaaf fortnite pak

Alleen ziet hij er anders uit dan op het plaatje. De broek is anders dat was even een teleur stelling voor mijn zoontje. Verder mooi pak.

De pakken die ik bestelde kwamen super snel binnen, goed verpakt en heel netjes vooral. Een duidelijke retouromschrijving. Ik moet nog een aantal pakken bestellen, die ga ik deze week weer hier bestellen!

Snelle service!!!

Een leuk carnavalspak gekocht voor onze zoon via de website. Duidelijke informatie na de bestelling, was het de volgende dag al binnen! Goede service, zeker voor herhaling vatbaar! (als heb ik niet zo heel vaak carnavals- of feestkleding nodig...)

Ziet eruit zoals op de foto!

Snelle service goeie jurk!

Pakket werd snel geleverd en de jurk is top!

Snelle bezorging en een mooie outfit voor niet te veel geld, dus ik ben blij!

Mooi en snel geleverd

Mooi pak, maat goed, van mooie stof gemaakt! Website is overzichtelijk. Bestellen is simpel en het wordt snel geleverd. Kortom Top!!!

De site is duidelijk. Er is veel aanbod van verschillende thema's. Verder is de kwaliteit/prijsverhouding goed en is er een snelle levering! Al met al goed dus

Top service en kwaliteit

Mijn product meerdere malen de dag na besteld in huis ! Ziet er precies uit als op de foto en top kwaliteit! Erg blij mee .

Goede omschrijving snelle levering. Alleen jammer dat het pak te groot is en dat er maar 1 maat besc

Goede service snelle levering Alleen jammer dat er maar 1 maat beschikbaar is. En dus terug gestuurd en nu maar kijken of de kinder maat past waarvan er ook maar 1 maat is.

super!snelle levering

makkelijk zoeken bestellen en een snelle levering en een mooi product.

Snelle afhandeling en goede service

Het was een beetje spannend of het op tijd geleverd zou worden maar na een telefoontje en duidelijkheid was het helemaal goed gekomen. Dank voor deze service!

Zeer mooie jurk en snel geleverd

Voor mijn dochter een mooie carnavals jurk gekocht. Hij werd super snel geleverd en sindsdien wil ze hem alleen nog maar aan. Ontbijten en lunchen en ook opruimen wordt gedaan in de jurk. Ook kon ik hem gebruiken om straf uit te delen na niet luisteren. Ze mocht de jurk 1 dag niet aan. Dit kwam harder aan dan 1 dag geen tv????

geweldig

klasse service en levering....top

Niks te klagen!

Gebruiksvriendelijke site, snelle levering en het product voldoet aan de verwachting. Kortom: niks te klagen!

De ervaring die ik heb met carnavalskleding.nl is dat de levering TOP was. Ik kreeg mijn pakje echt super snel binnen en het was goed verpakt. Het enige probleem waar ik mee zit is dat de kleding er minder goed uit ziet dan op de foto. Het pakje schijnt door en het klittenband van de cape is kapot. Voor een ander pak raad ik de site aan, maar niet als je het bat woman pak koopt.

Snelle levering!

Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en levering.

Zag er persies het zelfde uit als op de foto en er is degelijk materiaal gebruikt

Leuke pakjes & snelle levering!

Super leuk jurkje gevonden, netjes gewaarschuwd op de site over hoe het jurkje viel, daardoor kon ik de goede maat kiezen & super snelle levering (ook op zaterdag)👍🏻

Super snelle goede levering

Alles ging heel duidelijk netjes en snel.

Kleding is goed van maat en prijs

Een super snelle levering!

Ik geef een 8 als ervaring omdat de outfit op de site anders is dan geleverd. Met name gaat het op de diameen die op de afbeelding staat op de website met. Thuis kreeg ik namelijk een zilveren met roze in een haarbeugel model. Ondanks op de site een gouden tiara staat met rood erin. Erg jammer, maar je moet er creatief mee omgaan.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.