op voorraad en snel geleverd.Wat wil je nog meer

geen opmerking

Top top top!

2 bestellingen gedaan, en 2 keer telkens heel erg tevreden over zowel bestelproces, als levertermijn en levering zelf. Product ook zoals verwacht.

Was opzoek na een weerwolf pak voor mijn zoontje. Ik kwam op deze site terecht en ja hoor het perfecte pak stond erbij. Gelijk besteld en dag erna al in huis. Super snel allemaal. Volgemde keer als we iets nodig hebben hoeven we niet meer te zoeken want hier hebben ze vanalles.

Te gek!

Mijn zoon was helemaal gelukkig dat zijn pak er zo snel was! En de maat was perfect!

Jammer dat meeste kostuums tot col gaan

Kostuum valt te klein erg jammer . Voor de rest levering snel en goede service .

Is mooi, past goed, alleen ik ben wel bang hem uit te rekken als ik hem aantrek. Een rits zou hem zo kunnen maken dat hij een stuk langer mee kan gaan. Maar voor de rest ziet ie er goed uit!

Geweldig!

Ik heb onlangs voor het eerst hier besteld. Voor het eerst sinds lange tijd (ik doe veel aankopen online) een shop waar ik echt tevreden over ben. De service van een winkel, maar dan online! Goede en snelle communicatie bij een leveringsprobleem, waarbij verschillende oplossingen werden geboden. De overige levering was snel en netjes. Retour van het geld super snel. De keuze was trouwens echt reuze! Ik heb heb het ook al naar jullie gemaild, mijn complimenten!!!!

Goede kwaliteit en goede service

Goede kwaliteit van kleding goede service en snelle afhandeling

Snel geleverd en een super leuk pak

Besteld en een dag later in huis. Super fijn. Netjes op de hoogte gehouden van de verzending. Welliswaar in de spambox terecht gekomen maar we werden goed op de hoogte gehouden. Pak ziet er goed uit. Onze zoon is er helemaal blij mee. De ogen moeten we er zelf uit knippen maar dat stond vermeld op de website. Zal de website zeker aanbevelen bij andere.

Top zaak

Goede service goed bereikbaar jammer dat er geen antwoordnummer is voor retourzendingen

Zit goed en is als beloofd

Goede ervaringen

Snelle levering, goede kwaliteit pakken, duidelijke berichtgeving

Na de pakken besteld te hebben konden de kinderen ze ook al snel passen, omdat het erg snel geleverd werd. 1 pak was niet op voorraad en zou later geleverd worden maar kwam samen met het andere pak. Super fijn en blije kinderen! De kwaliteit van de pakken is prima.

Snelle verzending

Zeer tevreden met de bestelling en prima kwaliteit

Zeer snel

Zeer snel en goed. netjes verpakt

Gaaf fortnite pak

Alleen ziet hij er anders uit dan op het plaatje. De broek is anders dat was even een teleur stelling voor mijn zoontje. Verder mooi pak.

De pakken die ik bestelde kwamen super snel binnen, goed verpakt en heel netjes vooral. Een duidelijke retouromschrijving. Ik moet nog een aantal pakken bestellen, die ga ik deze week weer hier bestellen!

Snelle service!!!

Een leuk carnavalspak gekocht voor onze zoon via de website. Duidelijke informatie na de bestelling, was het de volgende dag al binnen! Goede service, zeker voor herhaling vatbaar! (als heb ik niet zo heel vaak carnavals- of feestkleding nodig...)

Ziet eruit zoals op de foto!

Snelle service goeie jurk!

Pakket werd snel geleverd en de jurk is top!

Snelle bezorging en een mooie outfit voor niet te veel geld, dus ik ben blij!

Mooi en snel geleverd

Mooi pak, maat goed, van mooie stof gemaakt! Website is overzichtelijk. Bestellen is simpel en het wordt snel geleverd. Kortom Top!!!

De site is duidelijk. Er is veel aanbod van verschillende thema's. Verder is de kwaliteit/prijsverhouding goed en is er een snelle levering! Al met al goed dus

Top service en kwaliteit

Mijn product meerdere malen de dag na besteld in huis ! Ziet er precies uit als op de foto en top kwaliteit! Erg blij mee .

Goede omschrijving snelle levering. Alleen jammer dat het pak te groot is en dat er maar 1 maat besc

Goede service snelle levering Alleen jammer dat er maar 1 maat beschikbaar is. En dus terug gestuurd en nu maar kijken of de kinder maat past waarvan er ook maar 1 maat is.

super!snelle levering

makkelijk zoeken bestellen en een snelle levering en een mooi product.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.