Snelle service. Correct Beschrijving op website klopt met de effectieve staat van de kleding. Een tevreden klant

Prima service!

Voor de eerste keer besteld bij Carnavalskleding.nl. Ruim assortiment, aantrekkelijke aanbiedingen. Dag later alles al binnen. Top!

👍🏼

goede kwaliteit, maten kloppen niet

zeer goede kwaliteit, het spijtige is dat het pak in de breedte veels te groot is en in de lente veels te kort

Heel tevreden!

Snel leveren, goed beschrijving en goed kwaliteit-prijs

Overzichtelijke site, Snelle levering Product was zoals beschreven

Kort&krachtig: GRWELDIG!

Helemaaaaaal Toppie!! Snel geleverd!! En zeer mooie kwaliteit!! Nog maals bedankt!! 🥳

Snelle levering en duidelijke communicatie

Mooi aanbod en snel geleverd. Fijn dat ik een Post Nl punt kon kiezen. Er werd ook steeds duidelijk gecommuniceerd waar mijn pakket was . Je weet precies waar je aan toe bent. Goeie service en zeker aan te raden!

Op de hoogte

Ik werd goed op de hoogte gebracht waar de jurk was en hoe lang t nog duurde. Goede service

Helemaal Top!!

Leuke producten, goede communicatie via de mail en fijne service!!

Goede kwaliteit snelle levering

Precies hoe het op de afbeelding staat zo zag het ook uit in het echt. Top

Zeer goede en snele levering

Snel geleverd en staat haar erg leuk.

Super snel geleverd en vee keus

Wauw, wat een prachtige uitfit

Snel, netjes precies zoals omschreven!

Ziet er perfect uit, zoals foto

Het pak zag er precies zo uit als op de foto, de maat die ik had besteld was echter veel te groot, dus bij bestellen, hou je aan je eigen maat en bestel niet 1 maat groter.

Een heel leuk pak voor onze kleinzoon die helemaal gek is van de brandweer, hij was apetrots toen hij het moest passen, ging dan ook niet meer uit. We zijn er dus reuze blij mee. De

Zoals het ook kan

Vanaf stap één was het kinderspel. Track en trace tot de aflevering ging vloeiend en onverwacht hoe snel. Merci

Mooie kwaliteit pakken en snelle levering

Blij met de mooie pakken en snelle levering

Mooie kleding, goede maten

De kleding is van iets mindere kwaliteit dan lijkt op de plaatjes, maar de maatregel klopt goed dus er valt weinig te klagen!

Ruime keuze en snel geleverd

Goede webshop voor de carnavaliste onder ons.

Prima service mooie kleding

Prima service met een snelle levering en een mooie kledingzak om de kleren. Omschrijving internet is prima. Kleren vallen mooi.

Prima. Snelle levering

Niks Op aan te merken, prim!

Super goed!!

Super goede service en heel vriendelijke en juiste handeling met de klantenservice

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Hele fijne overzichtelijke site, kon alles zo vinden en het was supersnel geleverd. Uitstekende kwaliteit van de producten, zeker niks te klagen. Echt een aanrader om je carnavalskleding hier te kopen.

Prima service, doen wat ze beloven

Alle artikelen die we hadden besteld in een keer en op de vooraf aangegeven dag geleverd. Alles compleet en door beschrijving en fotoop de site krijg je goede indruk van wat je koopt.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.