Ik ben enorm tevreden van mijn aankoop!

De kleding is van een goede kwaliteit en heb het ook zeer snel ontvangen. Ik ben enorm tevreden en zal in de toekomst zeker een kijkje nemen op carnavalskleding.nl als ik iets nodig heb.

Zeet snelle levering, alleen erg jammer dat toen het niet paste ik flink wat verzendkosten weer kon maken! Product is verder prima

Snelle levering en snelle reactie op mails

De volgende dag werd mijn bestelling geleverd. Ik had nog een productvraag en de volgende dag kreeg ik antwoord. Topservice!

Prima product en snel geleverd.

Leuk online winkelen. Mooi product en snel geleverd in nette verpakking.

Perfecte pasvorm!

Leuke outfit en perfecte pasvorm!

Snelle levering, mooie maskers!

Voor ons gemaskerd bal heb ik voor de hele afdeling maskers besteld. Deze waren de volgende dag al binnen zodat we allemaal goed gemaskerd naar het diner konden! Top service :)

Geweldig 👏

Goede prijs en kwaliteit!!! Ziet er leuk en goed uit😊 En snelle levering,je kunt ook je pakketje met track and tracé volgen.

Leuke webshop

Duidelijke omschrijving en een groot assortiment

Top!!!

Snelle service en levering. Top kwaliteit product ontvangen.

Zeer snel geleverd en prima kwaliteit.

De ene avond besteld en de volgende dag geleverd. Mooie kwaliteit, je krijgt wat je ziet. Ik kom hier zeker teug!

De artikelen werd en snel geleverd en waren van goede kwaliteit.

Super!!

Heerlijk stofje! Zit zoals maar zegt. Op naar een leuke carnaval!!

Super goede service en het pak voldoet aan mijn verwachtingen!

De levering was super snel, wat heel erg fijn is! De website is overzichtelijk en de afbeeldingen geven een realistisch beeld. Ik wist precies wat ik kon verwachten! Wat ook erg fijn was, is dat er bij stond wanneer iets groot of klein valt, zodat je niet de verkeerde maat besteld. Al met al, heel tevreden dus!

Leuk jurkje maar wel kapot geleverd!

Ik had een cheerleader pakje besteld in het zwart. Het is een erg leuk jurkje maar er zat al wel een gat in toen ik het jurkje heb ontvangen. Uiteindelijk heb ik het jurkje wel gehouden en kon het gat gemaakt worden door een familielid. De verzending was erg snel, super fijn!

Top carnaval pakje zit goed en sluit lekker goed aan!

Toppie

Mooie kleding, ook duidelijk op de site omschreven welke maat je nodig hebt en indien je groter of kleiner moet bestellen.

Top, snel, correct en superleuk ingepakt !

Top, snel, correct en superleuk ingepakt !

👌

Snelle levering!

Veel keuze en snelle levering 👍

Heel fijn!

Snelle levering, goede prijzen en goede kwaliteit.

Snelle bezorging goede kwaliteit

Heb 5 items besteld, 1 pakje kwam na 1 dag en de rest kwam zoals aangegeven na 3 dagen.. prima dus! Ook goede kwaliteit!

Prima prijs-kwaliteitverhouding

Snel levering, nette pakken

Snel bezorgd, kwaliteit is gewoon goed. Kleur van pruik/boa - anders verwacht

helemaal top!

Heel snel geleverd. Zorgvuldig ingepakt. Pak omschrijving klopte precies. Prijs kwaliteit verhouding is top.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen