snelle levering met een mooi product

Het is weer bijna carnaval dus het was weer tijd om een outfit te kopen. voor het derde jaar op rij heb ik dit gedaan bij Carnavalskleding. Het product (gothic roodkapje) heeft een goede prijs- kwaliteitsverhouding . Het pakketje is snel geleverd en zag er goed uit. Het pakje zit goed en comfortabel. Volgend jaar koop ik hier zeker weer mijn outfit. 10/10

Niet te warm, leuk pak

Niet te warm, leuk pak.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit omdat precies wat er op de site staat krijg je ook in huis.

Ruime keuze, snel geleverd, betaalbaar.

Keuze was eigenlijk bijna te groot om te kiezen. Verschillende outfits besteld en het was sneller in huis dan verwacht. Er stond dat het dinsdag geleverd zou worden, maar het was er zaterdag al. Alle outfits waren zeer betaalbaar en over retourneren doen ze ook niet heel moeilijk.

Netjes op tijd binnen, goede kwaliteit en precies wat we verwachten.

Mooie spullen voor een scherpe prijs!

Sipper

Prima service snel verzonden!

Prima kwaliteit, snel verzonden!

Heel goed!

Binnen 1 dag in huis!

Ik ben super blij . Mooie kleiding, binnen twee werkdagen heb ik van jullie pakketje gekregen.

Snelle service en mooie kleding

Snelle service, goede communicatie en erg mooie kleding

Goede service!

Snelle levering en outfit zoals beschreven op de website. Zeer tevreden!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Het is handig verpakt. Je kunt het er weer makkelijk in terug stoppen en opbergen! Leuke set van Star wars obi wan. Alleen jammer dat jullie de set niet compleet in 1 hebben. Nu heb ik de broek met tuniek apart gekocht van de cape.

Mooie betaalbare kleding

Mooie kleding Veel keuze Betaalbaar

Superservice, toen bleek dat de “cape” niet voorradig was werd ik gemaild om te vragen of het een probleem was dat het paar dagen later geleverd werd.. als het een probleem zou zijn geweest had ik gewoon mijn geld teruggekregen. Ik zeg topservice!!

Snelle levering van mooie kwaliteit!

Bestelling was snel in huis en mooie spullen!

Snelle levering, goede service!

Goede communicatie, snellere levering dan vooraf gezegd. Alles netjes verpakt. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Super snelle levering!

Om 18.00 uur besteld en de volgende dag al in huis. Netjes verpakt. Mooie kwaliteit. Heel tevreden!

Geweldige klantenservice

Ik had technische problemen bij mijn bestelling waardoor er een verkeerd bedrag was afgeschreven. Klantenservice was erg begripvol en hebben het volledige bedrag teruggestort binnen 2 dagen. Daarbij was de klantenservice erg snel en was het probleem binnen 2 uur verholpen!

Mooie kwaliteit. Vriendelijke mensen

Mijn zoontje is helemaal gelukkig met zijn papagaaien pak.

Snelle levering van pakket zoals omschreven.

Duidelijke site. Prijs/kwaliteit-verhouding is goed. Snelle levering na bestelling. Pakket komt overeen zoals omschreven. Ervaring met Carnavalskleding is goed. Indien ik weer iets nodig heb voor een feest of carnaval zal ik zeker weer op de site van Carnavalskleding kijken en bestellen.

Ruime keuze voor een leuke prijs

Ruime keuze, leuke prijs, de volgende dag in huis

Snelle bezorging en ruime keuze

Goede ervaring. Veel keuze en snelle bezorging

Geweldig!

Super service mooi op tijd en super kwaliteit kortom echt tevreden

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen