Eerlijk en vertrouwbaar

Ik heb er laatst een pakje besteld goeie kwaliteit de omschrijving staat er ook heel duidelijk bij en snelle levering. En staan voor hun garantie klaar.

alles goed

Het pak ziet er goed uit en past perfect

Super snel geleverd

Het was erg snel bij ons in huis en het gekochte zag er ook net zo uit zoals het er in jullie webwinkel wordt gepresenteerd. De pasvorm was ook goed. Al met al een goede aankoop bij een net bedrijf.

Super product, vlotte correcte levering

Reeds 2x besteld en steeds tevreden

Top product voor weinig

Helemaal goed. Normaal draag ik een S, maar er was alleen maat M en L. M zit als een S. Snel geleverd, prima verpakt en precies mooi voor een goed feestje.

Mijn bestelling was er snel en was van goede kwaliteit! Dank hiervoor

Prima kwaliteit

Snelle levering en producten zijn zoals op plaatje

top !

goede snelle levering en mooie kwaliteit

Leuke spullen, duidelijk en snelle goede service en prijs kwaliteit top!

Super snel

Super snel en perfecte outfit.

Zeer snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Vandaag besteld.morgen in huis Kwaliteit stof en masker erg goed En niet heel duur

Mooie pakjes, alleen heel jammer dat de haarband van het indiaanpakje veel te klein is.

Snelle levering, goede service!

De foto's en omschrijving zijn realistisch. De pruik was snel geleverd. Helaas was er iets beschadigd. Na melding werd dit zeer klantvriendelijk opgepakt en kon ik een nieuwe pruik krijgen. Kortom, een tevreden klant!

Snelle levering. En pakken zijn super mooi!

Mooie pakken! Snelle levering

Zeer goede service!

Makkelijk bestellen en een zeer goede afhandeling. Bestelling was snel binnen.

Top outfit!

Zit erg fijn en met leuke accessoires van de site goes te combineren! Top outfit voor de carnaval!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle en correcte levering Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede, snelle service.

Pruiken besteld voor carnaval en al snel geleverd, mijn meiden zijn er blij mee. Pruiken zien er goed uit, geen kale plekken oid.

Heel veel aanbod en snelle levering.

Veel aanbod. Goede prijzen en snelle levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel bezorgd en een duidelijke website

Super snelle levering en mooi product!

Een prachtig carnavals kostuum! Mooi afgewerkt en fijne elastische stof.

WAANZINNIGE OUTFIT

LEUKE OUTFIT, GOEDE PASVORM EN STEVIG MATERIAAL

Snelle levering en goeie kwaliteit

Pakje was snel binnen, alleen net ietsjes te klein jammer dat er geen maat s was. alleen xs, l of xl. Maar wel tevreden mee en kwaliteit was goed.

Snel goede kwaliteit netjes ingepakt

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.