Geweldig!

Snelle service, netjes verpakt. Goede prijs/ kwaliteit

De carnavals pakjes zijn goedkoper dan op andere sites! Goede kwaliteit, netjes ingepakt en snel geleverd! Een echte aanrader!!

De spullen waren erg snel binnen en zien er goed uit.

Snel geleverd, pak en attributen zien er goed uit!

Voor onder 50 euro heb ik een prima pak en accessoires voor d'n Carnaval!

Het is helemaal super

Carnaval outfit hier besteld. Kwam lekker optijd aan. De outfit zit perfect en is hele goeie kwaliteit. Top winkel

Snelle service en maat is perfect!

Verstuurd op de datum zoals beloofd dus lekker snel in huis! Maat tabel werkt perfect en pasvorm is super! Oftewel voor deze prijs shop ik hier graag vaker.

Super snel

Niet duur en super snel bezorgd ik ben zeer te vreden. prijs kwaliteit is ook prima

Snel bezorgde carnavals kleding van goede kwaliteit!

Super fijne webshop voor carnavals kleding! Snel geleverd, en goede kwaliteit. Volgend jaar bestel ik hier weer.

Snel geleverd prima prijs

Ruim aanbod. Bestellen ging snel en gemakkelijk. Producten snel verzonden en thuis ontvangen. Een volgende keer kies is zonder twijfel weer voor carnavalskleding.nl

super goed.

Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van zaken rondom de levering. de verkleed kleding zien er uit zo als ze op beeld staan . leuk verpakt. hier twee blije kinderen. ga zeker nog een keer bestellen.

Ontevreden tevreden

Mijn paketje was helaas niet compleet. Echter na een telefoontje met de goed bereikbare(!) klantenservice werd een en ander meteen geregeld. Ik werd goed te woord gestaan. Toegezegde acties werden meteen uitgevoerd! Dank voor de goede oplossing en vooral voor de goede service! Gr Jolanda

Meer dan uitstekend

Hele snelle levering, heel tevreden met hetgeen wat ik besteld heb!

Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van zaken rondom de levering. Pakken zoals je zou verwachten op de afbeelding.

Snelle en goede levering

Op donderdag besteld, en zaterdag in huis.

Snelle fijne service!

Heldere informatie gekregen omtrent de bestelling. pakje mooi en verzorgd thuis aan gekomen en past perfect. Ziet er precies zo uit als op de foto's.

Pak was zoals afgebeeld. Goed geregeld afgesproken tijd geleverd

Heel goeie en snelle service

Kreeg zelfs een bericht dat 1 artikel niet op voorraad was met de nieuwe leverdatum terwijl dat maar 1 dag verschil was met oorspronkelijke leverdatum. TOPPPP!!

Erg snelle levering. Top!!

Erg snelle levering. Top!

Snel geleverd uitgebreid aanbod

Ben tevreden. Ruim aanbod en niet alleen de standaard zaken

Prima. Website helder spullen goed bezorgd.

Had iets duidelijker mogen zijn wat je precies kocht, had verwacht dat ik ook een blousje bij mijn levering zou krijgen. Verder prima, op tijd bezorgd en geen andere dingen.

Mast perfect mooie kleuren

Mooie producten, goede prijs en redelijk snelle levering

Zie boven

Heel veel keuze en snelle levering!

Vooral dat het de volgende dag in huis is was erg fijn! En prijzen zijn te overzien omdat het vaak maar 1 maal gedragen wordt...dan zoek je niet iets duurs.

Toppie!!!

Snelle en correcte levering