Super goede klantenservice

Ik heb een aantal dagen geleden pakken besteld. de bestelling bleek aangepast moeten worden maar dat was geen enkel probleem. Binnen de dag had ik een reactie van de klantenservice ondanks de feestdagen. Mooie pakken en hele goede service! Hier zal ik nog wel eens een bestelling plaatsen!!

Snel bezorgd , goed van vorm en kleur.

Het was een snelle actie, op donderdag besloten toch verkleed naar ABBA feest te gaan. Vrijdagochtend had ik jumpsuit in huis. Paste perfect. Het was een toprestaurant.

Groot en goed aanbod!!

De tekst op de trui was geweldig, alleen was het one size fits most en daar viel ik niet onder. De bezorger heeft m'n pakket gewoon beneden gezet en ging weg. Dat allemaal was wel echt minder.

Klantendienst was zeer vriendelijk, behulpzaam en gemakkelijk bereikbaar. Pakjes kwamen toe zoals verwacht en zeer snel. Ben heel tevreden over de service!

Prima prijs en snelle levering!

klantvriendelijk en goeie service

ik had mail gestuurd omdat ik deel van de bestelling nodig had en vroeg me af of ik deze nog op tijd ging hebben. Er is direct naar me gebeld om dit op te lossen en de heer aan de lijn was super vriendelijk. dank hiervoor.

Snelle service en goed aangegeven kwa maten

Super ervaring

snelle en goede levering, zelfs terwijl het niet direct op voorraad was.

Topwinkel!

Ruim assortiment, eerlijke prijzen en super snelle levering!

Echt precies hoe ik het had verwacht.

Het was allemaal netjes en goed verpakt ook. Optijd geleverd.

Alles ging perfect. De maat klopt en de kleding ziet er goed uit. Ook goed afgewerkt.

Niks meer aan doen.

Op oud en nieuw hebben wij een thema feest gehad en ik ik had helemaal niks om aan te doen omdat niks leuk was. Op het laatste moment de dag er voor iets besteld op de site van Carnavalskleding voor 18.00 en de volgende dag ruim optijd bezorgd en het was een super leuk jurkje.

Voldoet helemaal aan mijn verwachting

Snel en goede communcatie

De levering was volgens afspraak zeer snel en je werd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken betreffende de bestelling. Helemaal top zoals het hoort.

Super kwaliteit die elven oren!

Onze elven oren zijn erg leuk voor carnaval.

Snelle service kostuum is precies wat ik verwachte

Goed te bereiken via internet. Snelle bezorging. Prijs kwaliteit goed. Kostuum ziet eruit zoals op de website.

Een echte piratenvrouw in twee klikkken!

Carnavalskleding heeft een groot aanbod betaalbare carnavals-/verkleedkleding. Voor weinig geld heb ik nu een fantastische piratenoutfit, inclusief assecoires. Het was de dag na bestelling al in huis, dus ook voor de lastminute themafeesten is dit een aanrader!

Snelle levering, leuke kleding, goede prijs.

Bij Carnavalskleding.nl vond ik het leukste flower power jurkje van het hele internet. Prima kwaliteit, goede prijs en goede beschrijving van de pasvorm, waardoor ik precies de goede maat kon bestellen.

Supersnelle levering en prima pasvorm

Heel snel geleverd tijdens drukke feestdagen . Gedetailleerde kostuums met goede pasvorm. Zeker een aanrader!

Kwaliteit ok maar maat niet ok

Een one size shortje wat voor een normale medium maat veel te klein is. Het zou bij de kindermaten kunnen horen. Jammer dat er niet bij staat hoe de maat uitvalt.

Super snelle levering

Zeer tevreden en snelle levering!

Perfecte maten! Snelle levering!

Op tijd geleverd!

21 dec. Kerst colbert besteld en volgens afspraak op 24 dec. geleverd. Op tijd dus! Colbert is van dun materiaal en niet gevoerd. Maar daar is de prijs ook naar. Verder een leuke print (rendier).

Goeie service

Snelle levering heel netjes

Super mooi

Precies het doel wat ik zocht

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.