Goede kwaliteit, leveren wat ze beloven, duurde wel iets langer voordat het geleverd werd.

Super snelle levertijd van prima kwaliteit kleding!

Heel leuk “carry me” pak besteld! Hilarisch! Goede kwaliteit en keurig verpakt! Meteen nog eentje besteld omdat mijn man hem eigenlijk ook wel te gek vond. Dag voor het feest gekocht en ruim op tijd binnen.

Zeer snelle levering en tevreden over de materie

Snelle levering! Goede kwaliteit!!

Perfecte service, mensen zijn van hun woord !

Alles exact zoals we vroegen, perfecte service, snelle antwoorden op mails, kortom, eerste keer dat ik er bestel, het zal de laatste keer niet zijn. Bedankt carnavalskleding … en fijne feestdagen !

Prima geregeld

Goede kwaliteit, duidelijke website en snelle service. Bezorging klopt ecaxt met wat op de site stond

Leuke boevenpak

Wij (vrouwen) hebben gekozen voor de mannelijke boevenpak voor carnaval en we zijn er blij mee. De boevenpak schijnt wel door dus opletten met wat je er onder aan doet en de broekspijpen zijn best lang. Dit is allemaal wel makkelijk op te lossen door een riempje of de broekspijpen in de laarzen te stoppen.

Gewoon perfecte

Super snelle levering keurig alles perfect bevallen volgende keer wer

Goede prijs!

Super levering voor n mooie prijs. Goede spullen!

Voor de 1e keer bestelling geplaatst. Snelle levering waarover ik zeer tevreden ben en netjes verpakt. Prima.

Duurde iets langer dan verwacht, maar erg vriendelijk geholpen!

We hadden een carnavalspak besteld. Uiteindelijk werd het pakketje een dag later verzonden dan in eerste instantie werd aangegeven. Maar nadat we gebeld hadden, werden we erg vriendelijk geholpen en konden we het opgegeven adres veranderen, waardoor er geen problemen zijn ontstaan.

Snelle leveringen top kwaliteit. Erg tevreden over de kleding

Zeer geslaagde outfit

Rendier kerstman outfit was zeer geslaagd op kerstborrel

Feesten vol kleur en nooit gezeur!

Zowel privé als voor mijn musicalgroep voor mensen met een beperking bestel ik regelmatig allerlei kostuums. Nog nooit problemen gehad en de aangegeven maten kloppen.

Op foto zag het er mooier uit dan in het echt

Kwaliteit van kostuums kunnen beter

Snelle levering ondanks kerstdrukte

Tevreden over mijn aankoop!!

Groot assortiment, goeie prijs en snel verzonden.

Past goed, goed verpakt

Mooi kerstpak

Vlotte service

Snel en goed

Mijn pakket was snel binnen, ziet er netjes uit en past goed.

Kwam nogal verkreukeld aan.....

Snelle afhandeling!

Prima service en snelle levering

Een prima levering

Geweldig kostuum voor en topprijs!

Ik heb last-minute een kostuum gekocht voor een verjaardagsfeestje. Ik was verbaasd over de kwaliteit aangezien ik het voor een goede prijs heb gekocht. Snelle levering en het feest was top!

Snelle levering en leuk hemd!

Zal er indien nodig zeker weer bestellen!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.