Goede kwaliteit

Het stofje voelt super fijn aan en het zit super lekker je kan hem ook makkelijk aantrekken. Ik ben erg blij met mijn carnavalsoutfit zou graag vaker bij jullie carnavalspakken bestellen. De maten en metingen zijn prima als verteld word in de omschrijving. De levertijd was erg snel zonder enige baschadigingen geleverd super service. 👍🏼

Super !!!

Snelle levering artikel is Super!

Schitterend pak

Super blij met het pak en de service!!

Het wordt geleverd binnen 1 werkdag, op de juiste locatie.

Makkelijk en snel

De pakjes besteld voor mijn dochter en vriendinnen. Prima site , makkelijk , duidelijk , snel en uiteindelijk nog onverwachtse extra korting gekregen 👏

Supersnelle en nette service

Het kostuum dat ik had besteld kwam netjes op de beloofde datum binnen. Helaas lieten well al na uur dragen delen los van het kostuum. Maar toen heel makkelijk de klantenservice kunnen bereiken en kreeg supersnelle reacties.

Snelle service en snelle levering voor leuke prijs.

Ruime keuze, prima prijs, snelle levering.

Heel mooi

Goede kwaliteit stof en alles is netjes afgewerkt. Ook de maat is precies goed. Helemaal top!

Op het laatste moment nog kleding moeten bestellen. Vrijdagavond besteld, zaterdag in huis. Perfect, had het zaterdag avond nodig

Goed geholpen, 2e kerstdag besteld en 4 januari binnen

Duidelijke site, snelle levering

De website is overzichtelijk en de zoekfunctie helpt mee aan het snel opzoeken van artikelen. Vervolgens werden de artikelen vlot geleverd.

Binnen 24 uur had ik alles binnen.

Lekker rekbaar stof

Makkelijke stof zat lekker

Super goede klantenservice

Ik heb een aantal dagen geleden pakken besteld. de bestelling bleek aangepast moeten worden maar dat was geen enkel probleem. Binnen de dag had ik een reactie van de klantenservice ondanks de feestdagen. Mooie pakken en hele goede service! Hier zal ik nog wel eens een bestelling plaatsen!!

Snel bezorgd , goed van vorm en kleur.

Het was een snelle actie, op donderdag besloten toch verkleed naar ABBA feest te gaan. Vrijdagochtend had ik jumpsuit in huis. Paste perfect. Het was een toprestaurant.

Groot en goed aanbod!!

De tekst op de trui was geweldig, alleen was het one size fits most en daar viel ik niet onder. De bezorger heeft m'n pakket gewoon beneden gezet en ging weg. Dat allemaal was wel echt minder.

Klantendienst was zeer vriendelijk, behulpzaam en gemakkelijk bereikbaar. Pakjes kwamen toe zoals verwacht en zeer snel. Ben heel tevreden over de service!

Prima prijs en snelle levering!

klantvriendelijk en goeie service

ik had mail gestuurd omdat ik deel van de bestelling nodig had en vroeg me af of ik deze nog op tijd ging hebben. Er is direct naar me gebeld om dit op te lossen en de heer aan de lijn was super vriendelijk. dank hiervoor.

Snelle service en goed aangegeven kwa maten

Super ervaring

snelle en goede levering, zelfs terwijl het niet direct op voorraad was.

Topwinkel!

Ruim assortiment, eerlijke prijzen en super snelle levering!

Echt precies hoe ik het had verwacht.

Het was allemaal netjes en goed verpakt ook. Optijd geleverd.

Alles ging perfect. De maat klopt en de kleding ziet er goed uit. Ook goed afgewerkt.

Niks meer aan doen.

Op oud en nieuw hebben wij een thema feest gehad en ik ik had helemaal niks om aan te doen omdat niks leuk was. Op het laatste moment de dag er voor iets besteld op de site van Carnavalskleding voor 18.00 en de volgende dag ruim optijd bezorgd en het was een super leuk jurkje.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.