Betaalbaar en snelle levering!

Duidelijke site waar bestellen makkelijk gaat en voor 20:00 besteld is de volgende dag al geleverd, mits op voorraad. Voor deze prijzen kan ik het niet zelf maken!

Snelle bezorging en goeie kwaliteit

Het jurkje was erg leuk en snel bezorgd. Alles wat in het pakket zou zitten zat er ook in. Denk aan oortjes, handschoenen en het jurkje zelf. Erg tevreden

super!

mijn dochter is super van dankzij jullie heeft zij kleding voor dr verjaardag! stranger things alleen jullie konden di optijd bezorgen en on de goede maat !!

Snelle levering en goed spul

Na het bestellen kwam alles snel op gang, pakketje was al snel binnen en het waren nette en goede setjes. Heb er een leuke avond mee gehad!

Ik heb twee bestellingen gedaan, omdat de kleding die wij wilden niet beschikbaar was. De klantenservice heeft hier in mee gedacht en we hebben alsnog onze kleding kunnen bestellen. Een top service!

Voor de eerste keer bij uw bedrijf besteld. Zeer tevreden over levering.

Was precies wat ik zocht!

Snelle levering en was precies wat ik zocht! Was een geslaagd feest!

Was de eerste bestelling hier, maar zal zeker de laatste niet zijn, toppie!

De bestelling werd supersnel geleverd en ziet er top uit. Mijn kleindochter is in de wolken met haar doktersoutfit. Heel erg bedankt voor de goede kwaliteit en het urenlange spelplezier. Beslist een aanrader!

Superpak en snelle verzending!

Een Supermooi pak voor mijn zoontje en zeer snel verzonden. Helemaal tevreden!

Snelle levering vriendelijke klantenservice

Snel kunnen bestellen, meteen een mailtje dat het ondeweg is. En een hele fijne klantenservice aan de telefoon. Kort om Top

Snel geleverd top

Precies op tijd netjes verpakt heel goed

Duidelijk en snel geleverd!

Fijne ervaring

Past goed, geweldig voor western thema feest

De maat is goed. Goede prijs kwaliteit verhouding. En zit goed. Leuk voor een western thema feestje. Er zit ook een sticker bij met een gevangenis nummer. Ook grappig voor extra.

Perfect costume, just like a true gangster

Fun and good quality !

Een snelle levering en goede kwaliteit

Ik had last minute een outfit nodig voor een verkleedfeestje, en dankzij de snelle levering van Carnavalskleding.nl had ik binnen 24 uur een outfit liggen. Ruim optijd voor het feestje! De kwaliteit van de outfit was in verhouding tot de prijs.

Grandioos

Alles super snel geregeld, ze maken het waar, volgende dag al binnen.

Super snel geleverd zodat we kunnen shinen op het carnaval van Texel!

De levering van het bestelde product ging heel erg snel, dus dat was een super fijne service! Ook het bestelde pakje zag er goed uit en de bevestiging kwam snel binnen via de mail. Dat was echt Top! Ik wil jullie bedanken voor de snelle en goede levering zodat ik er super shiny en vrolijk uitzie bij het jaarlijkse feest Ouwe Sunder. Het carnaval van Texel!!!!! Xx

Super Blij me mijn carnavals pakjes

Snelle levering ben blij met mijn carnavals pakjes

Super goede service...!

Op de valreep besteld om iets voor 20hr en de dag nadien al geleverd.. Super...!!

Goede communicatie en afhandeling

Helaas was 1 item niet op vooraad en werd deze nagezonden. In verband met een deadline, contact gezocht via mail en telefonisch. Hier werd heel fijn op gereageerd en ik ben vriendelijk en professioneel geholpen. Het artikel is voor de deadline nog geleverd.

Snelle levering en dat is heel fijn.ga zo door.jullie verdienen daarom een dikke tien.

Snelle levering, past prima!

Snelle levering, past prima!

Goede, vriendelijke service!

Top service: de klantenservice heeft er veel moeite voor gedaan om de pakjes vóór 5 december te versturen. Dankjewel!

Betaalbaar en snelle verzending

Fijne website met betaalbare carnavals kleding.

Ravie

Costume très jolie un bon prix et livraison super rapide Je recommande 👍🏽

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen