Goede service, mooie verkleedpakken voor een goede prijs.

Fijne site om kleding op te zoeken. Groot assortiment.

Prima service! Zoals afgesproken optijd binnen ook tijdens de drukke dagen! Volgende keer komen we zeker weer terug!

fraaie feestspullen

ik had een kleine bestelling, kon door de brievenbus. de spullen zijn mooi maar de toeslag die je moet betalen als je een kleine bestelling doet is niet netjes en wordt niet duidelijk beschreven

heel tevreden zijn we met die mooie berepakken

het was een aangename verrassing om voor deze prijs zulke mooie pakken te mogen ontvangen.

Op tijd geleverd en toen er iets niet bij zat werd het gelijk opgelost en had ik de volgende dag het al binnen. Aan de telefoon ook super vriendelijk.

Snelle levering, mooi ingepakt en een leuk carnavalspak rijker 😁

Snel bezorgd, goede kwaliteit

Fijn dat mijn pakketje zo snel bezorgt werd! Producten zijn zoals ik ze wenste en een goede prijs. Ook heel erg fijn dat er aangegeven staat hoe de kleding valt.

Het is leuk!

Op de site leek het erg goede kwaliteit, maar in het echt bleek dit wat minder te zijn. Het politie hoedje was niet wat ik had verwacht maar het kostuum verder trek ik wel aan! Vind het wel grappig. Verder hebben ze best wel veel keus dus zeker leuk voor een leuk verkleed feestje!

Prima en snel

Snel besteld, geleverd en volgens omschrijving ontvangen.

Top site!

Een duidelijke site, enorme keuze aan artikelen en dan komt het bestellen. Alles vlot en makkelijk ingericht. Je wordt duidelijk en fijn op de hoogte gehouden na het bestelproces. Ook de Post.nl is een goede partner in het proces. Aftersales is goed. Kortom; heb je feestartikelen of kleding nodig is de site een echte aanrader!

Pakketje kwam niet op tijd aan, waardoor ik het weer genoodzaakt was terug te sturen.

Ik had een pakketje besteld, met de verwachting dat ik het de volgende dag zal ontvangen (levertijd binnen een dag) echter komt dit pakketje nu opeens een dag later aan waardoor het al te laat is voor het feest. Ik vind dit heel vervelend, en vind ook niet dat je op een site voor 20.00 uur besteld volgende dag in huis mag plaatsen als u dit niet kan verwezenlijken.

Goed duidelijk en snel

Communiceren goed met de klant

Top leuk gek en passend

Leuke keuze, aparte kledij en goede kwaliteit

Leuk, orgineel en kwalitatief goed.

Heb mn outfit compleet gemaakt met dit product, top!

Snelle levering. Vriendelijke geholpen aan de telefoon.

Leuk gadget en snel geleverd

Mijn man omgetoverd tot piloot met de accessoires die ik besteld had en die op 1 dag werden geleverd

Top jekkie

Top jasje, ziet er goed heet. En lekker dun, dus niet te heet in een kamer met 15man tijdens kerst.

Super behulpzaam en flexibel

We used their suits for organizing a Santa Run to raise money for MS. They have been extremely generous and flexible towards us. And super quick delivery!

Snelle verzending

Binnen 2 dagen binnen, outfit precies zoals op de afbeelding.

Goede service, snelle levering!

Bestelling was snel binnen! Kleding past goed (volgens de site viel de kleding klein dus heb ik een maat groter besteld en dit klopte precies).

Goede kleding alleen verzendtijd klopt niet

Ik had op een gegeven moment geen idee meer wanneer mijn pakketje aan zou komen. Een deel van de pakjes kon de volgende werkdag al geleverd worden en een deel pas na 3 werkdagen (volgens de website en de informatie per product). Uiteindelijk duurde het nog langer dan 3 werkdagen en nadat ik gebeld had, had ik pas duidelijkheid. Jammer, de kostuums zien er overigens wel mooi uit!! Ook werd ik goed geholpen door het personeel toen ik belde mbt mijn bestelling en daarom beveel ik Carnavalskleding wel aan.

Super! Voelt vertrouwd.

Ik werd bij elke stap op de hoogte gehouden en wist precies waar ik aan toe ben. Dit is voor mij van belang bij het online aankopen van spullen.

Snelle en goede service. Het bestelde artikel is van goede kwaliteit.

Binnen 1 dag in huis en precies zoals op de site

Ik heb een jurkje van sneeuwwitje besteld die ik plotseling nodig had. Gelukkig hebben ze een ontzettend snelle levering en had ik het jurkje de volgende dag al in huis! Daarnaast zag het er precies uit zoals op de foto's op de site, en de maat paste precies. Er werd ook nog is een hoofdband en soort collier bijgeleverd. Prijs-kwaliteit verhouding is dus erg goed. Voor mijn volgende verkleedgelegenheid zal ik zeker weer hier bestellen!

positief

De bestelling werd de volgende dag reeds geleverd. Prijs/kwaliteit ben ik tevreden. Enig minpunt : het hemd dat ik besteld heb, is te groot voor mij. De kosten om deze om te ruilen zijn te groot : je verliest de verzendingskosten, je moet zelf de retour betalen en je betaalt opnieuw de verzendingskosten voor het opsturen van een kleine maat.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen