Zeer geslaagde outfit

Rendier kerstman outfit was zeer geslaagd op kerstborrel

Feesten vol kleur en nooit gezeur!

Zowel privé als voor mijn musicalgroep voor mensen met een beperking bestel ik regelmatig allerlei kostuums. Nog nooit problemen gehad en de aangegeven maten kloppen.

Op foto zag het er mooier uit dan in het echt

Kwaliteit van kostuums kunnen beter

Snelle levering ondanks kerstdrukte

Tevreden over mijn aankoop!!

Groot assortiment, goeie prijs en snel verzonden.

Past goed, goed verpakt

Mooi kerstpak

Vlotte service

Snel en goed

Mijn pakket was snel binnen, ziet er netjes uit en past goed.

Kwam nogal verkreukeld aan.....

Snelle afhandeling!

Prima service en snelle levering

Een prima levering

Geweldig kostuum voor en topprijs!

Ik heb last-minute een kostuum gekocht voor een verjaardagsfeestje. Ik was verbaasd over de kwaliteit aangezien ik het voor een goede prijs heb gekocht. Snelle levering en het feest was top!

Snelle levering en leuk hemd!

Zal er indien nodig zeker weer bestellen!

Betaalbaar en snelle levering!

Duidelijke site waar bestellen makkelijk gaat en voor 20:00 besteld is de volgende dag al geleverd, mits op voorraad. Voor deze prijzen kan ik het niet zelf maken!

Snelle bezorging en goeie kwaliteit

Het jurkje was erg leuk en snel bezorgd. Alles wat in het pakket zou zitten zat er ook in. Denk aan oortjes, handschoenen en het jurkje zelf. Erg tevreden

super!

mijn dochter is super van dankzij jullie heeft zij kleding voor dr verjaardag! stranger things alleen jullie konden di optijd bezorgen en on de goede maat !!

Snelle levering en goed spul

Na het bestellen kwam alles snel op gang, pakketje was al snel binnen en het waren nette en goede setjes. Heb er een leuke avond mee gehad!

Ik heb twee bestellingen gedaan, omdat de kleding die wij wilden niet beschikbaar was. De klantenservice heeft hier in mee gedacht en we hebben alsnog onze kleding kunnen bestellen. Een top service!

Voor de eerste keer bij uw bedrijf besteld. Zeer tevreden over levering.

Was precies wat ik zocht!

Snelle levering en was precies wat ik zocht! Was een geslaagd feest!

Was de eerste bestelling hier, maar zal zeker de laatste niet zijn, toppie!

De bestelling werd supersnel geleverd en ziet er top uit. Mijn kleindochter is in de wolken met haar doktersoutfit. Heel erg bedankt voor de goede kwaliteit en het urenlange spelplezier. Beslist een aanrader!

Superpak en snelle verzending!

Een Supermooi pak voor mijn zoontje en zeer snel verzonden. Helemaal tevreden!

Snelle levering vriendelijke klantenservice

Snel kunnen bestellen, meteen een mailtje dat het ondeweg is. En een hele fijne klantenservice aan de telefoon. Kort om Top

Snel geleverd top

Precies op tijd netjes verpakt heel goed

Duidelijk en snel geleverd!

Fijne ervaring

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.