Past goed, geweldig voor western thema feest

De maat is goed. Goede prijs kwaliteit verhouding. En zit goed. Leuk voor een western thema feestje. Er zit ook een sticker bij met een gevangenis nummer. Ook grappig voor extra.

Perfect costume, just like a true gangster

Fun and good quality !

Een snelle levering en goede kwaliteit

Ik had last minute een outfit nodig voor een verkleedfeestje, en dankzij de snelle levering van Carnavalskleding.nl had ik binnen 24 uur een outfit liggen. Ruim optijd voor het feestje! De kwaliteit van de outfit was in verhouding tot de prijs.

Grandioos

Alles super snel geregeld, ze maken het waar, volgende dag al binnen.

Super snel geleverd zodat we kunnen shinen op het carnaval van Texel!

De levering van het bestelde product ging heel erg snel, dus dat was een super fijne service! Ook het bestelde pakje zag er goed uit en de bevestiging kwam snel binnen via de mail. Dat was echt Top! Ik wil jullie bedanken voor de snelle en goede levering zodat ik er super shiny en vrolijk uitzie bij het jaarlijkse feest Ouwe Sunder. Het carnaval van Texel!!!!! Xx

Super Blij me mijn carnavals pakjes

Snelle levering ben blij met mijn carnavals pakjes

Super goede service...!

Op de valreep besteld om iets voor 20hr en de dag nadien al geleverd.. Super...!!

Goede communicatie en afhandeling

Helaas was 1 item niet op vooraad en werd deze nagezonden. In verband met een deadline, contact gezocht via mail en telefonisch. Hier werd heel fijn op gereageerd en ik ben vriendelijk en professioneel geholpen. Het artikel is voor de deadline nog geleverd.

Snelle levering en dat is heel fijn.ga zo door.jullie verdienen daarom een dikke tien.

Snelle levering, past prima!

Snelle levering, past prima!

Goede, vriendelijke service!

Top service: de klantenservice heeft er veel moeite voor gedaan om de pakjes vóór 5 december te versturen. Dankjewel!

Betaalbaar en snelle verzending

Fijne website met betaalbare carnavals kleding.

Ravie

Costume très jolie un bon prix et livraison super rapide Je recommande 👍🏽

Goede service, mooie verkleedpakken voor een goede prijs.

Fijne site om kleding op te zoeken. Groot assortiment.

Prima service! Zoals afgesproken optijd binnen ook tijdens de drukke dagen! Volgende keer komen we zeker weer terug!

fraaie feestspullen

ik had een kleine bestelling, kon door de brievenbus. de spullen zijn mooi maar de toeslag die je moet betalen als je een kleine bestelling doet is niet netjes en wordt niet duidelijk beschreven

heel tevreden zijn we met die mooie berepakken

het was een aangename verrassing om voor deze prijs zulke mooie pakken te mogen ontvangen.

Op tijd geleverd en toen er iets niet bij zat werd het gelijk opgelost en had ik de volgende dag het al binnen. Aan de telefoon ook super vriendelijk.

Snelle levering, mooi ingepakt en een leuk carnavalspak rijker 😁

Snel bezorgd, goede kwaliteit

Fijn dat mijn pakketje zo snel bezorgt werd! Producten zijn zoals ik ze wenste en een goede prijs. Ook heel erg fijn dat er aangegeven staat hoe de kleding valt.

Het is leuk!

Op de site leek het erg goede kwaliteit, maar in het echt bleek dit wat minder te zijn. Het politie hoedje was niet wat ik had verwacht maar het kostuum verder trek ik wel aan! Vind het wel grappig. Verder hebben ze best wel veel keus dus zeker leuk voor een leuk verkleed feestje!

Prima en snel

Snel besteld, geleverd en volgens omschrijving ontvangen.

Top site!

Een duidelijke site, enorme keuze aan artikelen en dan komt het bestellen. Alles vlot en makkelijk ingericht. Je wordt duidelijk en fijn op de hoogte gehouden na het bestelproces. Ook de Post.nl is een goede partner in het proces. Aftersales is goed. Kortom; heb je feestartikelen of kleding nodig is de site een echte aanrader!

Pakketje kwam niet op tijd aan, waardoor ik het weer genoodzaakt was terug te sturen.

Ik had een pakketje besteld, met de verwachting dat ik het de volgende dag zal ontvangen (levertijd binnen een dag) echter komt dit pakketje nu opeens een dag later aan waardoor het al te laat is voor het feest. Ik vind dit heel vervelend, en vind ook niet dat je op een site voor 20.00 uur besteld volgende dag in huis mag plaatsen als u dit niet kan verwezenlijken.

Goed duidelijk en snel

Communiceren goed met de klant

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.