positief

De bestelling werd de volgende dag reeds geleverd. Prijs/kwaliteit ben ik tevreden. Enig minpunt : het hemd dat ik besteld heb, is te groot voor mij. De kosten om deze om te ruilen zijn te groot : je verliest de verzendingskosten, je moet zelf de retour betalen en je betaalt opnieuw de verzendingskosten voor het opsturen van een kleine maat.

Erg leuke pakjes besteld en met veel plezier gedragen! Helaas duurde de verzending wel pang omdat niet alle maten beschikbaar waren.

Duidelijke site en vlotte levering

Duidelijke site en vlotte levering

Een snelle en goede service

ik vindt de service snel en goed. Afgelopen zondagavond de broeken besteld en kreeg gelijk een berichtje dat het pakketje woensdag bezorgd zou worden ,en dat klopte ook. En dan woon ik ook nog op het mooie eiland Ameland

Snelle levering. Prijs/qualiteit in verhouding

Geweldig!

Op naar een feestje á la 1920! Jammer dat ik er geen foto bij kan doen, want mijn jurk is geweldig!

Volgens verwachting

Aankoop is wat ik verwachte, levering was goed, tevreden klant!

Beestachtig goed

Snorrend gaan we sinterklaas vieren.

Eerlijke winkel met leuk gerief!!

Bestelling geplaatst, een bepaald bestelde artikel was uitverkocht. Kreeg een zeer vriendelijke mail de dag erna met verschillende opties. Heb gekozen voor het terugstorten van mijn geld en dit stond binnen de 3 werkdagen terug op mijn rekening. Heel eerlijke service en de overige bestelling netjes de dag erna geleverd!! Zeer tevreden met de aangeboden oplossingen!!!

Snelle levering, en pak zoals verwacht

Snelle levering, en pak zoals verwacht

snelle bezorging

Prima bedrijf, snelle bezorging, veel keus.

Superrrrr

Snelle service en leuke pakken!

te gek

ik had nog nooit Carnavals kleding gekocht maar had er veel succes mee top

Een fijne en overzichtelijke site en een hele goede klantenservice!

Alles goed en snel geleverd

Mooie kleding, snelle levering, waardoor een geweldig feest gehad!!!

Mooie kleding, veel keus, snelle levering, waardoor ik een geweldig feest heb gehad!!!

Super snel geleverd en precies zo als op de foto.

Super snelle levering. En precies zo als op de foto. Staat supper leuk!

Snelle correcte levering en goede kwaliteit

zit perfect en comfortabel

is snel geleverd en past precies, perfect voor aankomende carnaval

Lekker snel binnen

Prijs, kwaliteit verhouding is prima

Mooie kwaliteit en goede maat,

Mooie spullen, goede kwaliteit en maat. Prijs-kwaliteit is goed.

Snel en goed

Supersnelle levering en kwalitatief goed spul!

Binnen een dag ontvangen en overtrof onze verwachting

Ons zoontje mocht verkleed naar school. Hij wilde graag als ninja gaan. Het pakje kwam op tijd aan en was van goede kwaliteit. Zijn lach was onbetaalbaar

goede ervaring

goede ervaring

Ziet er top uit!!!

Snelle levering, en Santa Jurkje is van fluweel.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen