Prima levering van de bestelde spullen, zeer tevreden met alles

Precies wat je verwacht

Levering was op de genoemde datum, verder werd ik netjes op de hoogte gehouden met tracking

Super leuk

Goede kwaliteit leuke spullen goed verpakt

Leuke kleding en prima service.

De carnavalskleding is mooi en niet duur. Fijne kwaliteit voor deze prijs. Zeer snelle levering vanuit Nederland. Bestellen bij een winkel in België duurde langer om te leveren. Blij dat ik voor jullie gekozen heb. Ook heel duidelijke communicatie rond verzenden en aflevering.

Helemaal top!

Superblij met mn outfit! Had het een dag later al in huis, keurig netjes verpakt en netjes op de hoogte gehouden via de mail. Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en leuke producten

Prima, snelle nette verzending. Precies wat ik had besteld en goede prijs kwaliteit verhouding.

Wat een fantastische klantenservice

Na het zien dat niet alle producten op voorraad waren is er snel geschakeld door de klantenservice en kon nog steeds alles optijd binnen komen. Chapeau !

Dé online winkel waar je moet zijn voor themakleding!

Fijne website, heel veel keuze en handig verdeeld over het thema dat ik zocht. Goede communicatie per mail en snelle levering, top webwinkel!

Snelle levering en prima product!

Fijn dat alles zo snel geleverd werd!

Goede kwaliteit snelle levering!

Bij bestellen de volgende dag ontvangen, goede kwaliteit!

Er is snel gereageerd op een artikel wat niet meer leverbaar was. Goed geregeld!

Volgens verwachting

Volgens verwachting

Veel te duur voor slechte kwaliteit.

Slecht spul, geen snit.

Super snelle levering en prima kwaliteit.

Snelle levering, groot assortiment en goede kwaliteit.

Heel snelle levering

De kleding valt erg ruim en is nogal duur.

Waar voor je geld

Maar klopt leuke dingen voor weinig

Fijn product en zeer snelle levering

Fijn product en zeer snelle levering

Makkelijk bestellen, snel geleverd, prima spul

Bestellen ging makkelijk. Super snelle levering en tevreden over de spullen.

Prima geregeld!

Correct levering en snel

Netjes verpakt en bezorgd en maat is goed

Positief

Zag er zeer goed uit. TOP

Snel en super vlot geleverd.

Elke keer opnieuw vind ik de leukste themakledij voor mijn kids op kamp

Als mama van 2 jonge kinderen heb ik af en toe verkleedkledij nodig voor kampen/school... Telkens vind ik leuke kostuums en mijn kids zijn er steeds dol op. Ze dragen ze dan ook heel vaak na hun kampen tijdens hun vele speelavonturen. Door het ruime aanbod, is er wel altijd (vaak zelfs meer dan) 1 pak die hen direct aanspreekt.

Supersnel geleverd, net op tijd voor topfeestje!

Leuke outfit die, hoewel last minute was besteld de volgende ochtend al werd geleverd, net op tijd voor een knalfeestje.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.