Voldoet geheel aan de wensen

Goedkoop en zeer snel geleverd

Snelle levering goed verpakt top ik ben zeer tevreden

Aankoop beantwoordt perfect aan de verwachting

Vlotte levering en afhandeling

Snelle levering, perfect pakje

Binnen 1 werkdag in huis. Mooi verpakt, prima maar, goede kwaliteit.

Snelle bezorging en goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle bezorging en goede prijs-kwaliteitverhouding

Op tijd geleverd

Ik vind dat ze het goed doen met de bezorgtijd en levertijd!

Goed en snel!

Alles was netjes in orde, zelfs toen ik de verkeerde maat bestelde en een andere bestelling moest plaatsen.

Geniaal en verwachting slagen !

Perfect en precies wat mn voorstelling was. Perfecte verzending en erg snel binnen. Voor herhaling vatbaar en een aanbeveling.

Prima bezorging, geen goede pasvorm

De pakjes werden 1 dag later bezorgd dan verwacht, maar dit was opzich geen probleem. Verder was de pasvorm echt niet mooi. Op de site stond dat aangeraden werd een maat groter te nemen, dus dat hadden we gedaan. De pakjes waren echter veeeel te groot voor ons.

Snel, betrouwbaar en een goede kwaliteit!

Het was binnen 48 uur in huis en de kwaliteit is optimaal. Een intensief halloweenfeest en alles nog helemaal intact!

bij retour bijbetalen

Prima product...alleen retourneren nog een keer 6 euro bijbetalen.

Een ontzettend goede snelle service!

Hele snelle service!

Snelle en nette levering

Netjes en correct

Prima spullen

Een skelet pak en handschoenen met bijpassende schmink gekocht. Pak valt klein. Maat 140 gekocht, kind is 130. Zit wat ruim, maar een maat kleiner had niet gepast. Prima kwaliteit-prijs verhouding. De bezorging duurde langer dan ik dacht, maar ik durf ook niet met zekerheid te zeggen of er een beloofde datum bij stond.

Top site. Goede service.

Toen ik 1 product te weinig bestelde, mailde ik de klantenservice en kreeg ik snel antwoord. Een extra product werd bij mijn eerdere bestelling gedaan zodat ik niet dubbel verzendkosten hoefde te betalen. Dat is service!! Heel fijn. Product zag er ook goed uit.

Had liever gezien dat er ook een maat xs/s beschikbaar was.

Het is een leuk relatief goed pak voor de prijs wat je betaald, wel jammer dat de kleinste maat mogelijk M/L was, had het liever in maar xs/s gekocht want het pak is nu veel te groot. Maar alsnog in zijn algemeen prima tevreden.

Goede kledij

Alles was correct, snelle levering

Gewoon goed

Zo bestelt zo geleverd dus super goed allemaal

Met hulp van Carnavalskleding.nl zijn mijn studenten feestelijk omgetoverd tot Wonderland figuren.

Bestelling is eenvoudig en de korting wordt automatisch verrekend. Vriendelijke klantenservice die goed toelicht hoe te ruilen en te retourneren.

Super!!!

Super snelle levering! Hele duidelijke en fijne mailtjes gehad over mijn bestelling. Producten zijn van top kwaliteit en zien er goed uit!

Ziet er uit zoals op de site en is van goede kwaliteit

Broeken zijn van goeie kwaliteit en past goed

Producten zijn top!!

Producten zijn top!

Lange levertijd

Ik heb bijna een week moeten wachten toen was het feestje al geweest

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.