Super zacht

De eenhoorn onesie die ik besteld heb zit super! 💁🏼‍♀️

piekfijn

toffe, origineel outfit gekozen voor een redelijke prijs en snel geleverd!

Vlugge en correct afhandeling

Top service. Besteld op zondagavond . Dinsdagochtend ontvangen in België . Goede kwaliteit. Zoals in de omschrijvingen en op de afbeelding . Een echte aanrader.

Snel en vlotte bestelling

Veel op voorraad en snelle levering

Binnen 24 uur een top-outfit op mijn werk bezorgd

Ik was op zoek naar een flapper dress, voor een themafeest "Great Gatsby". Uiteraard te weinig tijd, dus last-minute online kijken en bestellen. Ik wilde er zeker van zijn dat de kleding op tijd geleverd werd en op mijn werk geleverd zou worden. Mijn bestelling was gemakkelijk te plaatsen, het aanbod perfect (precies wat ik zocht!!) en voor een betaalbare prijs. Binnen 24 uur was het geleverd op mijn werk en kon ik helemaal als 'flapper-girl' naar het feest! Ik ga vaker bestellen op carnavalskleding.nl!!

Goede kwaliteit kleding

De kleding is echt top! Ik ben er helemaal blij mee. De maat aanduiding is perfect. Het verzenden is alleen een beetje een onduidelijk proces. Al was de kleding er nog binnen een snelle tijd

Snelle levering en de producten waren precies zoals ik had verwacht! Ik zou deze site zeker aan anderen aanraden!

Uitmuntend

Ik had een kostuum met accesoires besteld en daar moest ik op wachten. Ik kon heel duidelijk zien of t al verzonden naar mij was of niet en het enige nadeel vond ik dat t wel wat langer duurde als ten eerste aan mij verteld was.

Beter als verwacht

Goed pak, het materiaal was sterker dan ik had verwacht. Ook de de bril en het masker was erg stevig.

Snel geregeld en snel in huis.

Bestellen geen probleem retouneren wel

Een bestelling gedaan voor een oktoberfeest was geen probleem artikelen waren snel en goed bezorgd echtwr was1 jurkje te klein dassen heb ik dus direct retour gezonden en tevens een maat groter besteld nu krijg ik een bericht van het bedrijf dat het teruggezonden jurkje naar rook zou stinken en daarom niet vergoed gaat worden dit is werkelijk belachelijk want het jurkje was te klein en kan daarom niet gedragen zijn.

nette levering en gelukkig nog net op tijd!

Het shoppen gaat simpel, de levering was ook netjes verpakt. Ik werd wel wat zenuwachtig omdat de status maar bleef staan op 'wachten op voorraad'. Maar na een telefoontje met de vriendelijke klantenservice direct gerustgesteld dat het onderweg was en inderdaad, pakketje toch op tijd ontvangen.

Super bestelling

Fijne website snelle bezorging en kwaliteits ptoducten ga zeker nog vaker bestellen kei bedankt alaaaf

Netjes en op tijd geleverd voor een geslaagd Halloween feest 👻

Super goed en op tijd binnen

Super goed en netjes op tijd binnen en ze hebben leuk kleding enzo!

Top service!

Snelle bezorging, netjes verpakt. Outfits precies zoals op de foto!

Tof

Mijn vrouw lag in een deuk,toen ze mij zag Als ik met de Kerstdagen naar het koor moet trek ik het aan. Dat moet zeker opvallen!

Volgens verwachting

Binnen 1 dag in huis. Het was goed verpakt. De maat van de jurk is conform Nederlandse maat.

Zeer goede service en het pakje dat we bestelden, voldeed volledig aan onze verwachtingen. Meer dan tevreden!

Bierpakken gebruikt bij het afas darttoernooi. Het was een succes.

Snelle reactie via email. Snelle opvolging. Zeer vriendelijk. TOP!

persoonsgerichte service

was conflcterende info op de site overleveringstermijn. Gebeld en zeer prettig geholpen. verder prachtig assortiment veel keus redelijke prijzen. Mooi bedrijf

Super goede en snelle levering

De hippie kleding was een groot succes, goede kwaliteit en pasvorm.

Perfect, alles ging volgens plan!

Ik had gisteren een halloweenfeest op school. Ik zocht naar een geschikt pak op carnavalskleding en vond een perfect pak: la casa de papel. Er stond ook bij dat je 1 maar groter moest nemen dan normaal en in het echt klopte het ook, dus het was niet te groot! Het kwam precies op tijd, zelfs eerder dan verwacht, dus dit was ook perfect! Uiteindelijk had ik er ook een paar andere dingen bij besteld die eigenlijk wel bij het pak horen en die waren ook heel passend en op tijd gekomen! Kortom, alles was goed op tijd en paste perfect!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.