Netjes en op tijd bezorgd

De kleding zat keurig ingepakt, inclusief hangertje, en ik werd goed op de hoogte gehouden over de verzendstatus. Ook fijn dat op de site stond dat het jurkje klein valt waardoor ik een grotere maat koos, paste perfect.

Prima product, snelle levering

Prima product, hilarisch voor een verkleedfeestje, en het werd supersnel geleverd.

top

snel, op maat en leuk!

Super service

Snelle service mooi verpakt

Goed verpakt en levering volgens aangegeven datum

Voor mijn Halloween party was ik een kostuum nodig. Ik heb gezocht op Halloween kostuums en kwam op jullie site terecht. Nadat ik mijn pak had uitgezocht stond er bij dat de verzending 4 dagen zou duren. Dit is natuurlijk altijd goed wanneer je iets zoekt voor een feestje en dan graag wilt weten wanneer het geleverd wordt. Binnen deze 4 dagen kreeg ik mijn pak keurig via de post aangeleverd. Het was erg goed verpakt. Hartelijk dank voor jullie service.

Goeie kwaliteit en mooi verpakt

Na lang zoeken, hier gevonden wat ik zicht. Mooi op tijd geleverd en ziet er allemaal prima uit

Veel keuze en kwaliteit is super!!!

Super veel keuze en kwaliteit is mega!!!

Beste outfit

Lacasa de papel ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Super snelle levering

Makkelijk te bestellen op de site en super snelle levering

Levering snel. Alleen jammer dat de kousen die ik had besteld al kapot waren. En dat je niet gratis kan retouren.

Supersnelle levering

Na bestellen, de dag erna in huis

Great quality. Fast delivery.

The order delivered was with great quality as shown and described in photos.

Waar voor je geld

Rond 17.00 uur besteld en de volgende dag al geleverd, super! Ik verwachtte er voor die prijs niet zoveel van maar de kwaliteit viel me enorm mee ;-)

Ik had voor een mooi prijsje een heel tof outfit

Snelle service, hele goeie prijs-kwaliteit verhouding wat de items betreft! Heel veel complimenten gehad tijdens het 'Crazy, Sexy, Cool festival'๐Ÿ˜‰

Leuke outfits en accesoires

Heb accessoires besteld voor Halloween, Engelen kostuum en Duivel kostuum. Alle spullen waren van prima kwaliteit en snel in huis, aanbevolen!

Goed geregeld

Besteld volgende dag in huis perfect

Het was snel, compleet en passend!

Het was fijn dat het de volgende dag geleverd werd, plus dat er genoeg op voorraad is rond die tijd! Top!

Mooi pakje

De "horror"bruid viel goed in de smaak bij mn dochter. Mooie kwaliteit. Enige minpuntje is 4 dagen verzendtijd. Gelukkig was de jurk goed e waren we op tijd.

bijna perfect :)

Alles netjes verpakt en snel bezorgd. De kwaliteite van 1 product viel tegen, maar de rest was boven verwachting.

Prima en snel geleverd kostuum.

Mijn halloweenkostuum was binnen enkele minuten samengesteld op de overzichtelijke website van Carnavalskleding. De betaling ging soepel en het pakket werd nog geen 10 minuten later verstuurd. De volgende dag mijn bestelling netjes afgeleverd gekregen door PostNL. Een 5-sterren beoordeling lijkt mij prima op zijn plaats ๐Ÿ‘

snel en goede service

even paniek dat mijn bestelling nog op stock was maar heel snel reactie dat dit zeker ging geleverd worden op de datum dat voorzien was en dit is ook effectief gebeurd

Maakt een internetaankoop persoonlijk

Erg fijne service en nette communicatie ondanks het niet op voorraad hebben van een artikel word er vroegtijdig en duidelijk gecommuniceerd en een oplossing aangeboden.

Wat een snelle levering! En leuke producten voor een leuk prijsje!! Ik raad dit zeker aan!

Snelle levering en alles op voorraad

Super snel geleverd, alles in goede staat en niet duur! Erg blij mee

Helemaal top

Het shirt dat ik heb gekocht ziet er goed uit. De kwaliteit is iets minder goed dan ik had verwacht toen ik het op de site zag staan, maar goed genoeg om het te dragen voor een feestje. In eerste instantie was de verzend tijd 4 werkdagen, maar dit viel mee want het pakketje was er al na 2 dagen. Ik ben er erg blij mee.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dรฉ online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.