Duidelijk en snel

Bestellen was makkelijk, communicatie duidelijk en voldoende, verzending snel genoeg.

Goed en snel

Producten zijn goed omschreven op de website en goede kwaliteit

Snelle bezorging volgende dag al thuis

Zeer eenvoudig te bestellen en de volgende dag al in huis, het enige wat ik een nadeel vond is dat je voor een klein bedrag best veel bezorgkosten moet betalen.

Supersnelle levering en het paste bij iedereen perfect!

Fijne winkel om te winkelen. Heel veel keuze, fijne prijzen, snelle levering kortom een echte aanrader!

Ziet er keurig uit en prima op tijd geleverd 👍

Nog niet gebruikt.

Gemakkelijke baby verkleedpakje met velcro aan de beentjes!

Zeer goede omschrijving van de artikelen en kwaliteit, duidelijke bestelstatus, tracking en levering. Super goed!

Snel, goede kwaliteit en veel keuze

Van alles hebben jullie wat. Verder is het snel bezorgd en merk ik dat de kleding van goede kwaliteit is. Het product komt goed overeen met de afbeelding op de site.

Ontevreden

De maten komen niet overeen met de labels.

Harstikke leuke kleding.. voor ieder wat wils... zeer tevreden klant

Snelle levering, pakje lijkt precies op de foto van de site.

Super, hele snelle levering. Pakje valt goed op maat.

Snel geleverd en het kostuum zag er uit zoals op de foto, goede kwaliteit!

Primajima

Oké levertijd en loove de producten

goed.

Goede communicatie over levertijd, zelfs nog een dag eerder. Product voldoet aan de verwachting.

Mooie kwaliteit prijs verhouding!

Mooie kwaliteit prijs verhouding en een snelle levering! Zeer tevreden 😁

Snelle levering voor een mooie prijs!

Voor halloween moest ik een kostuum hebben, de site heeft veel verschillende keuzes. Persoonlijk heb ik gekozen voor een normaal kostuum en maak mezelf met behulp van make-up enger! Ze hebben voor elk thema leuke kostuums. Ook erg leuk om er voor de lol even doorheen te kijken, bedankt!

Mijn dochter had een Halloween feestje 🎃en ik had een Dracula jurk besteld en de levering kwam mooi op tijd..de jurk stond haar erg leuk en de stof zat goed met mooie details en afwerking en er zit een mooie kraag op. Ze was net als op de foto een enge dracula🧛‍♀️🤗Ik zou zeker deze site aanbevelen voor een leuk en mooi kostuum..👍🏻

Een hele fijne service en goed kostuum

De service was top. Mijn kostuum moest uit een ander magazijn komen en dit was top gecommuniceerd. De levertijd was ook juist en een goede track & trace. Kostuum zit goed en lijkt uitstekend op het voorbeeld

Artikel precies zoals op de foto en keurige snelle levering

Artikel is precies zoals op de foto. Snelle levering. Goed en leuke verpakking. Super blij mee en zal zeker vaker bestellen en heb vriendinnen ook al op de hoogte gebracht van jullie goede site.

Op tijd ontvangen wat we moesten hebben. Kleding en spullen precies zoals afgebeeld.

goede kwaliteit en service

jurk van goede kwaliteit, goed geinformeerd over de bestelstatus en binnen de beloofde termijn geleverd. Goede en leuke verpakking

Topservice

Supersnelle levering! Goede kwaliteit! En prijs is 👌 Als we nog eens zoiets nodig hebben zullen we deze website zeker terug bekijken!

super leuk jurkje!!

Het is echt super leuk en mooi en past goed, alleen toch wel echt iets te kort, dus bestel een maat groter

Vlotte levering en alles in orde.

Carnavalskleding

Prima website, keurig verpakt en snel geleverd.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.