Goed geleverd en snel

Veel keus voor een betaalbare prijs

Bijna alles is er voor een leuke prijs. De levering is ook nog eens snel.

Snelle levering en product was super!

De levering was gelijk al de volgende dag en mijn gekochte jurkje was super!

Waar voor mijn geld

Snel en keurig verpakt werd het pakje bezorgd bij mijn postbus. Heel fijn dat ik bericht kreeg dat het pakje was verzonden. Na openen viel de kwaliteit van de 'doktersjas' me heel erg mee. En idd één maat maar past perfect (confectiemaat 58). Ben zeer tevreden.

Ik vind dit een leuke en goeie site voor kostuumkleding.

Ik had twee pakken besteld van La Casa de Papel en het is echt van goeie kwaliteit. Ik ben er super blij mee!

vlotte levering

Vlotte levering, leuk verkleedpak voor Halloween.

Uitstekend!

Heel mooi product! En snelle levering! Echt een aanrader!

Het feest kan beginnen, de bestelling van Carnavalskleding is binnen!

Alles is helemaal naar wens verlopen! Gigantisch veel keuze, dus voor ieder wat wils. Snelle levering en alles is mooi verpakt. Door Carnavalskleding, is onze voorpret in ons Hippie-feest zeker verdubbeld!! Bedankt hiervoor!

Super service

Perfect!

Binnen twee dagen was het pakket al binnen! Precies wat ik besteld had! Prima dus!

Goede prijs-kwaliteit verhouding en zeer snelle levering!

De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. Ook werd mijn bestelling zeer snel bezorgd, dit was erg prettig. De site is overzichtelijk en je werd goed geholpen. Al met al, een goede winkel!

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik had mijn bestelling snel binnen, had op een zondagavond besteld en dinsdag binnen. Alles zit goed en de maten kloppen precies.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Ik zocht een outfit voor een fout feest en kon hier prima slagen. Snelle levering en een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Zeer snelle levering, goede kwaliteit, kortom niks te klagen! Zeker een aanrader om een bestelling te plaatsen, en voor mij was dit de eerste maar zeker niet de laatste keer!

Gewoon weg perfect.

Zeer vlotte snelle en prachtige levering. Prijs kwaliteit = ok Carnavalskleding is een aanrader

Top. Je krijgt echt wat je ziet op de foto! Snelle levering. Bedankt. Dat wordt feesten!

Geweldige outfit voor mijn man gekocht voor een feestje met als thema "Goed fout!" Artikel is zoals omschreven en ook het maatadvies is goed. Snel geleverd.

Ging heel goed, alleen het duurde wel vrij lang voordat ik de order binnen kreeg. Niet zoals werd vermeld op de website.

prima, snelle manier bestellen met goede maattabel

Doen wat ze beloven

Bestelling ziet er precies zo uit als de afbeelding. Bezorging op de toegezegde dag. Top.

Goeie kwaliteit en lekker snel binnen

De kwaliteit van de producten die ik besteld heb zijn zeer goed, ook de levertijd is snel en dat stel ik zeer op prijs. Wij gaan er met z’n alleen veel plezier van hebben!!

Kleding ziet er goed uit!

Prijs kwaliteit verhouding erg goed . Goede pasvorm!

Ik zocht, ik kocht, en was blij toen ik het in 1 dag ontvangen mocht

Dit is de 2e keer dat ik bij deze webshop besteld heb. Het enige wat ik aan wil merken is de extra kosten die op je bestelling komen wanneer je onder de 15 euro bestelt. Er is niet echt duidelijk aangegeven waarom dat is, en je moet telkens checken in je winkelmandje of je genoeg hebt om die extra kosten te vermijden.

Ruime keuze, goede prijs en snelle levering

Voor mijn dochter een leuk jurkje gekocht voor Halloween. Ruime keuze en snelle levering.

Het is top

Ik vind de site soepel werken en overzichtelijk. Daarna vond ik het kostuum en kon ik makkelijk betalen. Na de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden via de mail en had ik mijn kostuum 3 dagen voor het binnen zou komen al in huis. Een fijn bedrijf echt een aanrader.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.