Was snel binnen maar het pak viel een beetje tegen.

Snel binnen en belofte na gekomen. Makkelijke afhandeling en snel te vindennwat je nodig hebt. Kwaliteit van het pak viel tegen. Gaat waarschijnlijk maar 1 avond mee. Dus dan is het toch een dure aankoop.

Helemaal top

Goede aflevering en precies wat ik had uitgekozen

Goede snelle levering

Duidelijk website. Goede informatie en snelle levering. Echter valt het kostuum in het echt wat anders uit dan op de foto en is de kwaliteit niet echt top.

goede snelle levering, valt alleen groot uit

Ik had een hawaii-blouse besteld, die is netjes optijd bezorgt. Ik had een L besteld, dit zat alleen heel erg wijd, terwijl dit wel mijn normale maat is.

Ruime keuze & snel geleverd!

Wat een ontzettend ruime keuze! En genoeg mogelijkheden om daarin te filteren. Ook in verschillende prijsklassen. Waardoor ik denk dat iedereen, ook met een kleiner budget, goed kan slagen. En daarnaast ook nog eens snel geleverd, fijn voor laatste moment feestjes! Kortom, tevreden klant die Carnavalskleding absoluut kan aanbevelen.

Supersnel!!

Mooi pak snel geleverd

Goede ervaring het pak is mooi en snel geleverd

Snelle levering, top product

Geleverd de volgende werkdag. Product voldeed aan alle verwachtingen en exact zoals beschreven op de website.

Bliksemsnelle levering, exact zoals op de site, kan niet beter.

Voor een personeelsfeestje hadden we enkele kostuums en attributen nodig. Hoewel levering de volgende dag beloofd werd, hadden we toch niet verwacht dat dat ook voor België gold. Mijn collega's waren in de wolken dat alles zo snel geleverd werd. De geleverde items waren exact zoals aangegeven op de website dus alles was dik in orde en de maten klopten 100%. Volgende keer dat we weer iets nodige hebben (of collega's die advies nodig hebben) gaan we weer hier bestellen. Bedankt!

Keurig eb netjes geleverd

Dit is mijn eerste ervaring met u bedrijf en product De jurk en bij behoren ziet er netjes uit de hoed is wat minder maar we kunnen tevreden zijn

zeer snelle levering

contact gehad met de klanten service en snel en goede geholpen!

Perfecte matching outfits met mn vriendinnen!!

Goeie kwaliteit producten die voldoen aan de verwachtingen!!

De producten hebben goede kwaliteit, alleen de verzendtijd duurde wel erg lang.

Goede service, snelle levering!

Bestelling was binnen een paar dagen binnen. Producten zijn van goede kwaliteit en niet duur. Echt een aanrader!

Ik heb een piraten jas en hoed besteld voor een Halloween feestje. De kleding voldeed aan mijn verwachtingen. Ik raad deze website zeker aan. De communicatie over wanneer mijn pakketje thuisbezorgd zou worden ging ook heel fijn. Ik heb netjes een mailtje gekregen met de specificaties.

Zeer snel en makkelijk

Heb zeer snel gevonden wat ik zocht, ‘savonds besteld en de andere middag al in huis

Super tevreden en uitstekende service

Het bestelproces was helder en overzichtelijk. Daarnaast werden steeds goede alternatieven in het zelfde segment voorgesteld. Ook de informatie over wanneer de bestelde artikelen geleverd zouden worden werd goed weergegeven (en op die dag werd ook geleverd).

Mooie collectie en snelle levering

Goede en snelle service

De kledingmaten kloppen echt goed! Ben heel blij dat het ook eruit ziet zoals op de foto op jullie website. Er is een goede beschrijving. Levering is duidelijk opvolgbaar en snel!

Super snelle levering

Mijn bestelling is goed en netjes verstuurd Produkten zijn mooi en netjes verpakt Goede kwaliteit en prijs Aanrader voor vrienden en bekenden

De dag dat ik het zou ontvangen was het binnen! Mooi pak en goede kwaliteit. Ik ben heel tevreden en er super blij mee!

De vlinders zagen er precies zo uit als op de foto!

De bestelde vlinders zagen er in het echt heel mooi uit en ook de kwaliteit was goed. Heel tevreden

Hele snelle levering ! Voor top producten 😘

Afgelopen weekend kermis gehad op het laatste moment nog een verkleedt pak aangeschaft. Gelukkig hebben jullie een snelle levering en was mijn verkleedt pak op tijd binnen!! Helemaal top!

Zeer snel!

Vrijdagavond besteld en zaterdags in huis, wow!

top

levering zoals beloofd

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.