Goede levering. Pakje is erg doorschijnend.

Snel geleverd en in mooie verpakking. Helaas was het pakje erg doorschijnend.

Overzichtelijk en kwaliteit

Vanaf de bestelling een overzichtelijke manier van volgen. Mooi en uitgebreid assortiment. Duidelijke webpagina, goede prijzen en goed verpakt pakket die de bestelling goed beschermd. Mijn beoordeling is dan ook uitstekend.

Voldeed aan de verwachting. Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Snelle verzending, goed aanbod aan artikelen. Als de verpakking beter zou zijn 5 sterren. Verder helemaal niks aan te merken, goede prijs kwaliteit en goede service. Erg tevreden.

Ik vond het product bij jullie en ik wist gelijk deze wil ik hebben de van bestellen tot leveren zeer tevreden over

Goede kwaliteit kleding.

Nette kleding goed van kwaliteit . Mooi afwerkt en snel geleverd

goede service, echter pruik stond mij niet

De pruik die ik had besteld stond mij niet. Daarom retour gestuurd en gelijk het geld teruggestort gekregen. Goede service.

Volgende ochtend gelijk binnen!!

Precies de outfit gevonden die ik zocht. ‘S middags besteld en de volgende ochtend al in de brievenbus. Top!

Topservice !

Makkelijk te bestellen, snel geleverd !

Nette en snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis.. perfect!!

Geweldige service!

Bepaalde artikels waren niet voorradig en de klantenservice heeft zijn uiterste best gedaan om snel een aantal alternatieven aan te bieden. Prima service! Mijn zonen waren super blij met hun leuke outfits.

Goede en snelle service

Goede service, kwaliteit van de kleding kan beter tov de verwachting van de fotos

Goede kwalteit

Altijd leuke spullen gekocht, blijf er ook bestellen.. goede snelle services

Supersnelle levering. Top !

In de middag besteld en andere dag al geleverd. Das pas service

Een feest om te bestellen!!

Super goede en vriendelijke service. Ruime keuze in thema’s en niet onbelangrijk, grote maten. Snelle levering, kortom; je carnaval is pas echt compleet met een bestelling van carnavalskleding.nl

Excellent !

De bestelde kleding was precies zoals verwacht. We konden het ons niet beter voorstellen. De site alvast bij onze favorieten gezet.

Snel en netjes verzonden in handige verpakking die eventueel terugsturen heel gemakkelijk maakt.

Snel bezorgd en erg mooie kwaliteit!

Ik heb een jaren 70 jurkje besteld en ik vind de kwaliteit boven verwachting. Bij bestellen duidelijk vermeld dat het wat klein kan vallen en dat opmeten dan ook wel geadviseerd wordt. Snelle levering en ook netjes verpakt. Aanrader!!

Gewoon goed!

Zeer snelle levering van mijn bestelde markiezenpak. Goed verpakt. De kwaliteit van de stof is goed en kan zeker een aantal jaar mee. Ook is de pasvorm in orde, als je de maattabel op de site gebruikt. De webshop communiceert duidelijk middels email en met een track en tracecode.

Prima artikel, inderdaad maatje kleiner bestellen

Prima artikel, inderdaad maatje kleiner bestellen

goede en snelle levering

Je wordt top behandeld en de levering is conform afspraak !!!

Perfect, zoals verwacht!

Mooi pakkie voor een leuke prijs! Helemaal tevreden!

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering. Kwaliteit is zoals je mag verwachten voor zo'n prijs. Zit allemaal prima en pasvorm is zoals gebruikelijk.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen