Netjes bezorgd, redelijke prijs. Ben heel tevreden!

Netjes bezorgd, redelijke prijs. Ben heel tevreden!

Door mijn fout is het probleem super opgelost!

Zeer vriendelijk, met veel geduld, mijn probleem opgelost

Mooie site, heel overzichtelijk en mega veel keuze!!!

En snel en netjes in een doos afgeleverd, zo hoort goede service te zijn!

Top. Snelle levering

Top. Snelle levering

Snelle en correcte levering

Vlot besteld en geleverd. Top service. Goeie info over levering

Groot aanbod

Groot aanbod, prima kleding. Verzending duurde wat lang

Aangename (prijs)ervaring, vlotte en correcte service.

Donderdagavond besteld, vrijdagnamiddag geleverd, producten identiek aan voorbeelden op site. Mooie hoed en prachtige maskers, alles aan super redelijke prijzen. Aangename kennismaking met de shop, handige webwinkel, juiste, waarheidsgetrouwe foto bij het juiste artikel. Hoewel ik niet gauw iets bestel via internet, zal ik hier zeker nog kopen. Bedankt.

Supersnelle levering en kleding zoals je mag verwachten....zelfs bovenverwachting!

Heel blijen super tevreden met outfit.

Super mooie kostuums

Kids zijn superslim met deze gemakkelijke en mooie kostuums

Precies wat we verwachten

Prima spulletjes en volgens belofte geleverd. Prima.

Zeker een aan rader,heel tevreden

Vandaag bestellen en morgen aan huis kon dit moeilijk geloven maar het is echt wel waar.Mijn zoontje was heel blij nu kan hij het nog mee nemen op chiro kamp.Mooie verpakking Bedankt.

Super service en kledij

De kledij past zoals je kan zien bij de maattabel. De service is snel en uitstekend!

Kwam te laat binnen

Ik had het woensdagavond besteld en het zou vrijdag binnen moeten komen. De bestelling was helaas vertraagd waardoor ik het pakketje nu terug kan sturen want ik heb er niks meer aan. Kwaliteit ziet er wel goed uit, wat ik zo zie door de verpakking heen.

Wat een service en goede levering! Zeer tevreden ! Kan het een ieder aanraden

Ziet er geweldig uit !!

Het is de 1e keer dat ik iets hebt besteld en ben tevreden

Dit omdat bestelling en levering heel vlot en snel was. Binnen 24u was pakket ter plaatse

Waardeloze winkel, slechte service, beloftes niet waar maken!

Meerdere mails verstuurd alles kwam goed. Puntje bij paaltje konden ze het dus pas NA het feest versturen. En dat wilde ze nog doen ook😱.

Goed ! Snelle levering

Leuk pak goede kwaliteit. Ging om de dirty dracula kostuum en jaa ze doet het goed 😜

Snel geleverd en prima kwaliteit!

Goed snelle levering Past perfect top

Snelle levering Past perfect Top

Superleuk

We moesten even wzchten. Maar na een mailtje over de dribgendheid, kwam het pakje 2 dagen later al toe.. Superfijn

Goede kwaliteit, grote keuze en goede prijs.

Een grote keuze voorradig, en alle gangbate maten op voorraad. Snelle levering. Top winkel!

Een vlotte en zeer vlugge service!

Ik heb wel geen facebook account

Zeer snelle en correcte service

Niets op aan te merken.

Zenderseweg 42 B