Super snelle levering Netjes verpakt

Goede service en een snelle levering

Dit was voor het eerst dat ik bij deze shop geshopt heb. Het was een zeer goede ervaring. Het zal niet de laatste keer zijn.

Originele decoratie, snel en eenvoudig te bestellen

Levering was top!!

Snelle levering en voor een leuke prijs!

Makkelijke site, leuke artikelen en voor een leuke prijs!

Korrektelevering

Goed service en korrektelevering

Goed en snel bezorgd voor een scherpe prijs

Goed en snel bezorgd voor een scherpe prijs

Erg goed

Levering netjes optijd! Kinderen super blij met hun superhelden pak!

zeer snelle service

zeer snelle service en goeie kwaliteit van carnavalskledij. We maken er zaterdag een fantastische viking-party van!! Feeeeeeestjeeeee.

Snelle levering de volgende dag in huis echt super!!

Leuke carnavals kleding maten kloppen en super snel geleverd je krijgt de mailtjes gewoon binnen in je mail box kortom top!!

top

je krijgt waar voor je geld

Snelle levering!

Perfect!

Snelle service levering

Snelle levertijd

Leuke artikelen en snelle levering

Leuke artikelen en snelle levering.

Mooie artikelen en snelle levering

De producten zijn van goede kwaliteit en levering binnen de beloofde termijnen, super tevreden!

Vlot

Heel vlotte levering en mail gekregen dat het iets later ging toekomen . Maar nog helemaal op tijd gekregen. Super levering en communicatie.

Mijn kleinkind is zooooo blij!

Zeer positief

In eerste instantie was de leverdatum op woensdag. Dat werd helaas vrijdag. Gelukkig had ik het op tijd besteld. Toen ik het pakketje opende zat alles er keurig in. Dat was heel prettig. Het was ook allemaal netjes en goed bezorgd.

Perfecte kwaliteit

Wat een snelle levering en goede producten voor een mooie prijs. Groot compliment!! Zeer blij met de aankoop..

snelle levering en service

snel geleverd, al hadden we het product iets degelijker verwacht. Maar goed, het is carnavalskleding...niet iets voor dagelijks gebruik. Levering was binnen 24 uur, prima!

Snelle levering en goede kwaliteit voor gebruik tijdens musical.

Snelle levering en informatie per mail omtrent de bestelling. Precies zoals verwacht.

Ik vond het een zeer snelle en makkelijke service. Echter vond ik de foto van de tutu die ik bestelde niet zo realistisch. Hij was veel te kort en er zaten gaten in.

Kwaliteit van de T shirts onder de maat

De levering was redelijk snel en netjes verpakt, maar de kwaliteit van de T-shirts zwaar onder de maat. Polyester en doorschijnend. Ook de opdruk is niet helder.

Fantastisch pak om tijdens het schoolkamp groep 8 te dragen.

Prima service. Voldeed helemaal aan de verwachtingen.

Goedkoop en mooi

Goede kwaliteit en snel geleverd

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen