Supersnelle levering

Voldoende keus/voorraad, gemakkelijk te selecteren, mogelijkheid naar afhaalpunt e echt de volgende dag in huis

zeer goede communicatie over bezorging en netjes op tijd !

Een kleine bestelling, maar die tijdig moet worden geleverd. Alles uitgevoerd zoals het hoort (en de verpakking was ook conform de inhoud)

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Heel blij met de service en kwaliteit! Aanrader!

Leuke betaalbare kleding voor ieder thema, wij (mijn zoon en ik) gaan naar een fouteparty, bij jullie leuke foute kleding en sierraden besteld en snel ontvangen ..... wij gaan knallennnn op de fouteparty ... let's party 🎉🎉🎉 thanks en tot de volgende keer

Snelle levering, precies zoals de afbeelding

Op zaterdag 15-06 heb ik een bestelling geplaatst. Deze kwam binnen op 18-06, helaas miste er een kledingstuk bij de bestelling dus heb ik gelijk contact opgenomen, vijf tot tien minuutjes later heb ik al reactie gekregen en werd er gelijk contact gehouden met mij voor een oplossing. Mijn beslissing was om het pakketje terug te sturen en een nieuwe binnen te krijgen. woensdagochtend 19-06 werd het nieuwe pakketje al bij me geleverd! Dit vond ik erg fijn! snellere service dan dit is er bijna niet! Bedankt hier voor! Daarnaast vind ik de prijzen in de shop echt super.

Door goede beschrijving van de maten paste mijn jurkje perfect

Mede door goede beschrijving van de maten paste mijn jurkje perfect!

Snel ontvangen, conform verwachting

Wat ik besteld heb, kreeg ik snel. Werd goed op de hoogte gehouden van voortgang. Spullen conform verwachting

ik ben blij met de kleding, maar de pruik minder

De pruik vallen de haren al snel uit en er zat een scheurtje in de horen van de pruik van het beest. Beetje jammer maar geen tijd om het om te ruilen

Precies wat ik zocht

De levering was binnen de vooraf gecommuniceerde tijd en de pakjes zien er precies zo uit als op de foto.

Prima service, levering zoals werd aangegeven

Service zoals het hoort

Snelle en nette levering. Goede foto op de website.

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Kleinzoon was erg blij met zijn pak.

Prima ondanks dat het op het laatste nippertje was is het prima opgelost.

Kan er mee door

Ik vond het jammer dat er niet duidelijk aangegeven stond wanneer hij zou aankomen en het continue veranderde

Snelle levering goede service

Duidelijke communicatie over status levering. Snelle reactie op mijn mail. Product was compleet en na verwachting.

Ik vond meteen wat ik zocht en het artikel was super snel geleverd! Top!

goede service en ze houden je op de hoogte van je bestelling

goede service en ze houden je op de hoogte van je bestelling

Ruime keuze en leuk aanbod

Leuk aanbod, ruime keuze. Levering op tijd!

Prachtige levering, op de tijd zoals gemeld, alles in zeer goede staat

Ik ben zeer content met deze levering en zal jullie zeker aanbevelen in mijn vriendenkring.

Back to 80 ,super geslaagd

Zeer positief

Makkelijke site ,makkelijk te bestellen 👍🏻

Snel ontvangen en product is hartstikke mooi. Me dochter is helemaal happy.

Groot aanbod

Amazing

Super snelle levering! Goed verpakt en ziet er zoals op het plaatje uit! Blij met mijn aankoop!!!

Prettige snelle service!

Product voldoet aan alle verwachtingen! De wolvenmuts past prima bij het Roodkapje thema! Zullen er zeker plezier van hebben!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen