Slecht bereikbaar

De klantenservice is erg slecht te bereiken. Ook de informatie over de bestelling wordt niet doorgespeeld naar de klant. Erg jammer!!!

Blij

Goede kwalieteit en snelgeleverd

Super snel binnen (binnen 1 dag) en ziet er prachtig uit. Maten zijn ook goed. Al aanbevolen aan anderen.

Goed verpakt, volgende dag in huis.

Het bestellen was zo gepiept, geen enkel probleem wat betreft de levering.

Supergoed

Juiste bestelling, en snelle levering :)

De medewerkers staan heel erg voor je klaar

Niet alles ging goed, maar de medewerkers deden super erg hun best

Prijs/kwaliteit

Snelle service en groot assortiment

Geweldige kleding, ruime keuze

Makkelijk te vinden Ruime keuze uit kleding Meteen zichtbaar of het in voorraad is. Laat makkelijk zien of het snel geleverd ksn worden. En sommige dinngen zijn al de volgende dag binnen.

Perfect, Snel en correcte service. Aanrader met kwalitatieve kledij!

Ik heb op de feestdag (30 mei) besteld. Normaal zou dit voor problemen zorgen voor een snelle levering maar mijn kostuums zijn op zaterdag voormidag geleverd. Niet verwacht maar zeer tevreden! Goede kwaliteit van de kostuums en goed verpakt. Aanrader naar iedereen. Correcte prijs, kwaliteit en een snelle levering.. Top!

Pakket snel geleverd binnen 2 dagen, wat altijd fijn is.

Donderdag om 23:00 besteld, zaterdag voor 12:00 geleverd. Super!

Snel en duidelijk! Geen fratsen

Duidelijke website, volg dag afgeleverd zoals beloofd, al en al helemaal top!

Goed!

Zeer netjes verzonden,leuke assortiment genoeg keus.

Goede producten

8 bloysjes besteld, voor ons tentfeest. snel in huis en de prijs kwaliteit is in verhouding. Erg blij mee en kunnen er weer een jaar tegen aan met feesten

Perfect, elk jaar lopen een paar van onze knotsgekke kampleiders in pakken van jullie!!

Elk jaar hebben wij een jeugdkamp bij onze Honkbal en Softbal vereniging. Elk jaar een ander thema. Onze knotsgekke kampleiders dragen maffe leuke coole gave verkleed pakken in dat thema.

Leuk, hip, helemaal top

Snelle service. Het pakketje was snel geleverd. Leuke pakken waar we een super feest mee hebben gehad!

Snelle levering en op tijd!

Jurk past perfect!

Zeer goed, aanrader!

Heb twee pilotenpakken bij jullie besteld. Werden keurig optijd geleverd. Zaten goed verpakt in een doos met mooi plastic erom. Maten waren goed en zoals aangegeven op de website. Dikke 10.

Snelle levering..!

Prima service en complete snelle levering.

Levering te laat

Volgens site was bestelling op voorraad, voor 21:00 volgende dag geleverd.., niet gebeurd. Èn slechte zaak dat je retourzending ook moet betalen, bij bestelling ook bezorgkosten betaald!!

Volledig volgens afspraak!

Iets besteld voor de toppers en op tijd geleverd maat was Voor mij perfect!

Duidelijke pagina ..snelle levering

Heel tevreden en de levering was snel top

Top, top, top.

Snelle levering van het bestelde artikel netjes verpakt en het artikel precies zoals beschreven en op de afbeelding. Super tevreden mee bedankt.

Exact zoals geadverteerd

Prima bestelproces, snelle levering, geleverd wat is besteld.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.