Ik ben zeer tevreden over hetgeen ik besteld heb

Ik heb besteld, op afgesproken tijd ontvangen(de volgende dag al) en vond het masker in het echt nog mooier dan op het plaatje.

snelle service!

Superleuke verkleedpakken besteld. Snel in huis en werd netjes op de hoogte gehouden van het proces.

Simpelweg 🔝

Supersnel en oooh zo makkelijk Vandaag besteld, morgen effectief geleverd Simpelweg 🔝

Snel reagerende klantenservice als er iets is

5 pakket besteld waarvan 1 XL, deze bleek er later niet meer te zijn en daarna was maat L ook uitverkocht. Hierdoor de klantenservice gecontacteerd en ze reageerde snel waardoor alles optijd binnen was. Bedankt

Keurig pak!

Een leuke outfit gekocht voor een vrijgezelligenfeest. De maten klopten, goed materiaal dat tegen een stootje kan. Leuk.

Prima! Snelle levering

Alles prima verlopen. Kleding snel geleverd.

Een blije dochter, met haar pandapak

Snelle en keurige levering. Gebruiks vriendelijke website.

Goede en snelle service

Goede en snelle service Producten zoals ik ze verwacht had

Wij hebben een goede service ontvangen en snelle levering. Alleen niet alle artikelen waren naar verwachting. Toch anders dan afgebeeld.

Top bedrijf met een super snelle levering.

Duidelijke website met een snelle levering.

Goede kwaliteit, duidelijke info, snelle service.

Goede kwaliteit, duidelijke info, snelle service.

Snelle verzending

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Ik heb voor mij en een vriendin twee flowerpowerjurken gekocht. De maat valt ruim en de jurken hebben een prachtige kleurencombinatie. We zijn heel blij met de jurken en de bijbehorende accessoires

het kostuum is super grappig, directe levering, ik ben blij

Voor mijn nicht gekocht voor haar verjaardag. Zij geniet ervan. Is zo leuk om te zien.

Snelle levering en niet duur

De bestelde artikelen waren binnen enkele dagen bezorgd, netjes van te voren een trace link gekregen zodat ik mijn pakketje kon volgen. En daarnaast is de kleding niet duur en van goede kwaliteit.

Snelle levering, netjes ingepakt.

Een nieuw pakje besteld. En het is idd gisteren voor 21 uur besteld. Dan is het de volgende dag ook netjes afgeleverd. Ze zijn wel echt klantvriendelijk en als er wat misgaat dan kun je altijd bericht doen en krijg je eigenlijk gelijk bericht terug.

De 1ste bestelling heb ik niet eens ontvangen en is gelijk retour gegaan. Dat was ook wel de fout van post nl. En daar hebben hun goed in ingespeeld en hebben mij een korting gedaan op het pakje en heb het bij hun op kunnen halen. Is wel een goede service. En een nieuw pakje is goed aangekomen. En ik kan carnavalskleding echt aanraden aan mensen.

Pluspunten

Goede producten en snelle levering,

Pluspunten

Snelle verzending altijd wel iets te vinden en goede feestelijke verpakking

Pluspunten

Snelle levering, correcte afhandeling!

We hadden 6 dezelfde maten boxpakjes besteld. Maar ze waren betreffende de maat, niet alle 6 hetzelfde.

Pluspunten

Pluspunten

Optijd melding van artikel niet op voorraad... keurig alles in 1 x verzenden en een keurige melding van dit alles

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.