Kleding is zoals je verwacht. Past goed. En de kleuren kloppen ook met wat je op de site ziet.

Super snelle verzending

fantastisch feestelijk pak

ik heb genoten van het pak! de maat was ook perfect, dus echt een aanrader

Helemaal tevreden

Snelle levering en paj is precies zoals omschrijving. Maat valt niet heel groot. Voor ons prima maar als je wat langer bent wel handig om maatje groter te bestellen.

super snelle bezorging

Super leuk pak besteld donderdagochtend. vrijdag was het al binnen gekomen. kortom heel blij

Snel geleverd!

Voor een feestje op school nog snel 2 kostuums nodig. Super snel geleverd, en wat zagen ze er leuk uit. Bij dochter wel een strik van der jurk af, maar dit is op school gebeurd en geen idee hoe zij er mee om gegaan is (5jaar). Super tevreden zou zo weer bestellen.

Toffe site

Heel snel gevonden wat ik zocht Heel snel geleverd Topkwaliteit

Leuke outfit

Leuke outfit, goede kwaliteit. Perfect in orde

Snel bezorgd ook!!!

Besteld en de volgende dag al in huis! Ik was zeker de blits op t feestje!!

GEWELDIG!

Leukste Lama pak ooit!

Alles past en is ook precies als op de foto.

Ik heb nu twee keer een compleet outfit besteld voor een themafeest en ik was beide keren in eerste instantie onherkenbaar voor familie en vrienden. Alles ziet er levensecht uit, is van goede kwaliteit en absoluut niet duur.

Prima levering en prima kwaliteit

Het was snel in huis, prima kwaliteit en we zullen er heel veel plezier van gaan hebben.

Niet van toepassing.

Niet van toepassing.

Goede klantenservice!

Snelle levering en goede klantenservice

Gewoon perfekt

Super gemakkelijk te bestellen, enorm goede prijs kwaliteit en snelle organisatie en levering. Super bedankt

Alles tip top in orde

Zeer snelle levering en vlotte service. Alvast bedankt

Snelle levering en cute pakje!

In de namiddag besteld en de volgende dag stak het in onze brievenbus! Top! Een super cute pakje voor onze kleine meid komend weekend!

Zeer blij met de bestelling

Mijn eerste bestelling bij jullie. En zoals er staat geschreven. Vandaag besteld is morgen geleverd is ook netjes gebeurt de dag erna wordt het geleverd. Het pakje van de tovenaar is heel mooi echt zo als het op de afbeelding staat .wij zijn heel tevreden. En zullen er zeker nog bestellen.

Snelle service en mooi materiaal

Mooi pak zoals opposuits altijd heeft. Nu ook met een mooie prijs en snelle levering.

Top en snelle levering

Leuke partyshop met betaalbare prijzen Heel snelle levering en alles zorgvuldig verpakt Voor herhaling vatbaar, gewoon TOP

Wederom een super snelle service, alles binnen 1 dag geleverd.

De kwaliteit van de producten zijn meer dan goed en ik heb elke keer, dankzij Carnavalkleding.nl, een geslaagde outfit.

Picco bello

Alles top in orde en vlot

Super service

Alles in 1 keer de volgende dag bezorgd Perfect op de hoogte gehouden Super allemaal

Snelle bezorging

Je bedenkt, klikt aan, word geleverd

Super service, snelle levering!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen