Pluspunten

Snelle service, goede product omschrijving

Pluspunten

Snelle levering en product komt overeen met de foto’s

Pluspunten

De kleding komt precies overeen met de omschrijving. De spullen waren goed verpakt

De levering kon iets sneller. Het duurde een paar dagen eerdat ik een verzendbevestiging per email kreeg.

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt.

Misschien erbij zetten als een pak klein uitvalt.

Pluspunten

Alles staat duidelijk aan gegeven op de site. Overzichtelijk en makkelijk. Houd zich aan de voorgeschreven bezorgtijd.

Pluspunten

Snel en in goede kwaliteit

Pluspunten

Ontzettend goede en snelle levering! De volgende dag gelijk in huis. De site is duidelijk en makkelijk. Ik vond het ook super fijn dat er geen bezorgkosten waren! Vaak zie je ondanks je veel uitgeeft er toch nog dit soort kosten in rekening worden gebracht op carnavalsites. Ook erg fijn dat er een maattabel bij staat want dat zie je ook niet overal! Kind kan de was doen! Deze website is de beste tot nu toe welke ik heb gehad! Deze link is opgeschreven om volgend jaar weer hier te kunnen kopen!

Twee kleine tips, de levering was zo snel dat ik geen duidelijk mailtje had ontvangen dat post nl het zou komen bezorgen! Misschien soms wel handig voor de klant om te weten wanneer het is verzonden. Ik vond het een erg leuke en aangename verrassing dat het er zo snel was. De tweede is dat hoe fijn de maattabel ook was, ik het pakje wel een beetje aan de kleine maat vond. Ik bestel altijd een maatje groter, zodat ik en nog een shirtje, broekje of ect. er onder kan aantrekken. Dat lukte nu niet, gelukkig heb ik een jumpsuit dus dat broekje is niet nodig! Voor de rest ben ik super tevreden!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit pakken/maskers! Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Geen.

Pluspunten

Super service! Snelle levering! Heel erg tevreden!

Na de bevestigingsmail duurde het een tijdje voordat ik een verzendbevestiging ontving... Daarom zou het handig zijn als ik mijn bestelling ergens op de site zou kunnen terug vinden zodat mensen zeker weten dat hij daadwerkelijk er aan komt en het geen ********ij is.

Pluspunten

Keurig netjes verpakt, zag er zeeeer goed uit, En de bestellig is ook snel verwerkt en daardoor mijn carnavalskleding snel in huis

Pluspunten

Snelle levering, via mail goed op de hoogte gehouden van tijdstip levering. Prettige website, bestellen is heel eenvoudig.

Pluspunten

Snel, niks op aan te merken.

Pluspunten

Lage prijs en snel bezorgd! Goed op de hoogte gehouden van het bezorgmoment.

Pluspunten

Geen klachten en op de datum geleverd zoals vermeld mijn dochter is tevreden

Pluspunten

snelle service, duidelijke foto's

betere maattabel

Pluspunten

hebben hun levering waar gemaakt qua tijd en product. vriendelijk te woord gestaan per telefoon

geen ga zo door

Pluspunten

Snelle levering, snelle reactie op mailtjes. Omruilen van maten snel en geen probleem.

Pluspunten

Snelheid van levering, duidelijke factuur.

Retourkosten voor eigen rekening nemen.

Pluspunten

Snelle bezorging, duidelijk.

Pluspunten

Super, snelle levering en reactie van de klantenservice. Informatie over de maatvoering op de website klopte perfect.

Pluspunten

Duidelijk bestelproces en snelle levering

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen