Pluspunten

Snel en netjes bezorgd

Nog geen

Pluspunten

duidelijke levering en correct afgeleverd

Pluspunten

Ik ben erg positief! Na mijn bestelling geplaatst te hebben, heb ik mijn pakket erg snel ontvangen! Daarbij liggen bij veel feestwinkels de verzendkosten rond de 5 euro, ik hoefde daarentegen maar 1,95 te betalen! Dit gaf bij mij de doorslag om bij jullie mijn verkleedoutfit te bestellen. Ik ben er blij mee!

Volgens mij zijn de retourkosten voor eigen rekening van de consument. Dit is voor mij een verbeterpunt: gratis retouren.

Pluspunten

Super leuke feestkleding! Voor ieder wat wils. Snelle verzendingen en alles past prima! De maten kloppen helemaal. In 1 woord SUPER! Aanrader

Pluspunten

Snelle levering.

Site mag wat sneller/gebruiksvriendelijker. Mooier mag ook maar dat is minder belangrijk.

Pluspunten

Werd vriendelijk en goed geholpen. Mijn probleem werd onmiddellijk opgelost en kreeg de volgende dag gelijk een nieuw pakje binnen.

Pluspunten

Correcte levering binnen redelijke termijn. Artikelen exact zoals op foto.

Persoonlijk vind ik alles nogal prijzig.

Pluspunten

- Duidelijke en fijne website - Betaling ging makkelijk - Veel producten - Goede prijzen

Het is voor jullie fijn als ik een verbeterpunt geef, maar die heb ik niet.

Pluspunten

Super snel geleverd en heeeeel veel leuke items voor weinig geld!

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tijdige bezorging

Kwaliteit is niet super

Pluspunten

Snel en effectief

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Optijd binnen, het jurkje was netjes ingepakt en alles zat er bij. Ben erg tevreden!!

Pluspunten

Eenvoudig je bestelling plaatsen en betalen. Snelle levering met duidelijke instructies hoe je het moet terugsturen indien het niet goed is.

Pluspunten

Op voorraad en de volgende dag in huis

Nvt

Pluspunten

Het is de eerste keer dat ik iets besteld heb. Mijn jurk was binnen 2 dagen in huis, netjes verpakt in een zak die ook voor het eventueel retourneren gebruikt kon worden. Maatje groter genomen zoals op de site werd aangegeven. Prima service dus!!

Nvt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke communicatie in bevestigingsmail en zodra het pakketje is opgestuurd Je krijgt wat je op de foto hebt gezien

Nee

Pluspunten

Maandag besteld! Dinsdag in huis! En helemaal wat ik ervan verwachtte!

Pluspunten

Verrassend snelle levering! Daarnaast superblij met de producten en de kwaliteit prijsverhouding :)

Tot nu toe geen!

Pluspunten

Het bestelde masker is van zeer goede kwaliteit. Precies zoals de foto op de website. Ook de levering was tijdig!

Pluspunten

Snelheid, stiptheid

Iets duidelijker aangeven wat er van het plaatje op de website (van het kostuum) meegeleverd wordt en njet.

Pluspunten

Snelle bevestiging van de bestelling. Daarna snel een mailtje met afgifte pakje en track en tracecode. 1 dag later geleverd!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen