Pluspunten

Snelle levering! Leuke producten.

Pluspunten

Het komt aan en goeie kwaliteit.

Alles in een keer laten komen.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke instructies op de website.

Het bestelde jurkje zag er anders uit/ viel heel erg anders dan op de foto.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

jullie zijn supersnel dat is heel erg fijn! ik heb een aantal dagen geleden 3 pakjes besteld en het was de volgende dag gelijk binnen.

wij hadden piratenpakjes bestel voor in totaal 120 euro, en het waren alleen maar 3 jasjes. er stond op de site jurkje bij, maar de rokjes waren niet geleverd. hierna heb ik gebeld en het was een fout van de leverancier. jammer dat we de petticoats niet extra kregen, aangezien het niet onze schuld is. maar ja, ze zouden het op de site verbeteren en ik ben blij dat anderen dat niet dezelfde fout als ons maken!

Pluspunten

Dit bedrijf doet er ALLES aan om je bestelling bij jou thuis te laten leveren ondanks tegenslag waar zij niet kunnen aan doen. Zij contacteren de koeriersdienst voor je en houden je meer dan correct op de hoogte. Ze blijven vriendelijk bij elk mailverkeer en heel geduldig. Ik geef hen hier graag een massa dikke pluimen. Dankjulliewel! PS: inhoud pakket was prima en goede kwaliteit :•)

Pluspunten

Snelle levering en een groot assortiment.

In het scherm van je winkelmandje een button die je terug verwijst naar de webwinkel

Pluspunten

Volgende dag al in huis en netjes verpakt !!

Pluspunten

Snel geleverd, goede informatie over het pak!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Op tijd geleverd

- Ik vond 2 van de 4 pakjes van niet zo'n hoge kwaliteit.

Pluspunten

Prima op tijd geleverd. Geen enkele problemen gehad en de Grease jasjes die ik had besteld staan erg leuk!

De ritsen van het jasjes gaan erg stroef open.

Pluspunten

De productinformatie klopte en ook de maattabel was super handig! Het leveren is goed geregeld, je wordt goed op de hoogte gehouden en de bestelling kwam super op tijd aan. Top!

Misschien nog bij het product vermelden hoe het valt (normaal, klein, groot)

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering

Pluspunten

Snelle levertijd Ik ben super tevreden!

Pluspunten

Post NL kwam de levering 2 maal niet na en heeft het retour gezonden. Gevraagd of het naar post NL afhaal punt gestuurd kon worden en is gelijk geregeld.

Ik had 2 artikelen besteld en deze werden apart verzonden. 1 levering is goedkoper en makkelijker om voor thuis te blijven.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering!!!!!

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering & een top product!

Eventueel ook een XS qua maten die beschikbaar zijn, dit was namelijk niet het geval bij mijn carnavalsjurkje (pitspoes)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product voldoet niet aan kwaliteit, ninja pak had 1touwtje om het bovenstuk vast te maken (waaraan?) De broek hing vol touwtjes (met een schaar op te lossen maar hoort niet) Het kapje voor de mond hangt los, zou je vast moeten kunnen zetten? Gehele pak valt klein uit. T was dat me zoon blij ermee was eigenlijk had ik hem terug moeten sturen, zelf maar even creatief zijn ;-)

Pluspunten

Snelle reactie, meedenkend en supervriendelijk.

Geen, ga zo door!

Pluspunten

snelle levering. en voldoet aan de verwachting

een verschil tussen s en m beter uitleggen

Pluspunten

Zondagmiddag besteld, zondagavond bevestiging ontvangen. Dinsdag direct geleverd en de kwaliteit is prima. Prettig zaken doen met dit bedrijf.

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen breede assortiment en vlug binnen

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen