Pluspunten

Klantens service erg top, site goed en mooi overzichtelijk.

Helaas was mijn bestelling niet goed door gekomen. Gelukkig had ik een mail gestuurd. Hoe het kon gebeuren, daarna goed geleverd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede website

Levering te laat. Ondanks mailverkeer te laat verzonden als gevolg van drukte, Ik had aangegeven dat ik wilde annuleren als het pakket niet op tijd zou zijn. Werd toch (te laat) verstuurd zodat ik nu moet terugsturen.

Pluspunten

Zeer goede contacten met de klantendienst.

Op de website stond: 'in voorraad', maar een pagina later in het bestelproces stond er 0 in voorraad. Toch snel geleverd ondanks de carnavaldrukte.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte reacties van de klamtenservice.

Levertijd klopte niet met wat op de website stond.

Pluspunten

Snelle behandeling van een klacht. Netjes opgelost.

Pluspunten

Naar aanleiding van een foute levering een zeer vlotte respons en daarmee kleding nog tijdig ontvangen.

Onjuiste bestelling geleverd dus daar extra check in drukke weken. Wel naar tevredenheid en tijdig opgelost

Pluspunten

Je wordt goed geholpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie gegeven met een duidelijke reden

Pluspunten

Nette, duidelijke offerte. Goed mailcontact, snelle handeling.

Pluspunten

Webshop met een groot aanbod, carnaval pak is van top kwaliteit. Levering echt super snel. Absolute aanrader.

Pluspunten

Uitstekende levering en service!

Pluspunten

Overzichtelijke webshop en snelle levering. Had m'n artikelen binnen 3 dagen.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle service, aardige mensen aan de telefoon en heel behulpzaam.

Pluspunten

Goede en snelle levering, hoogwaardige kwaliteit van het pak dat na enkele keren wassen nog perfect was.

Pluspunten

Ik heb in totaal 4 carnavalspakken besteld, voor mijzelf en drie vrienden. De pakjes zien er mooi uit en zijn niet duur! Toppie!

Pluspunten

Met het gehele bedrijf een kostuum besteld. Verwachte levertijd was 5 werkdagen, maar na 3 werkdagen hadden we het al binnen. Super!

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Hier slaagt iedereen voor een uniek carnavalsoutfit!

Pluspunten

Mooie overzichtelijke webshop waar ik mijn pak in no-time had gevonden. Levering was ook top; de volgende dag al in huis.

Pluspunten

Een grote voorraad en dan ook nog zo snel geleverd! De volgende keer bestel ik weer bij carnavalskleding.nl

Pluspunten

Samen met 5 vriendinnen een leuke orginele outfit voor een verkleedfeestje kunnen scoren! Werd snel geleverd!

Pluspunten

Gisteren een bestelling geplaatst, vandaag al in huis! Ideaal!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen