Pluspunten

Mooie overzichtelijke website met veel keuze. Prima levering, de volgende dag in huis!

Pluspunten

Snel geleverd met tracktace

Pluspunten

Ik had voor een gelegenheid op het laatste moment een professioneel kerstpak nodig. Omdat kwaliteit een vereiste was, even contact gezocht met hun klantenservice. Die hielp me snel en vlot aan een pak; de volgende dag al vroeg bezorgd. En goede prijs/kwaliteitsverhouding. Erg tevreden!

Het kerstpak was nodig voor een werkgelegenheid. Aanbeveling richting Carnavalskleding is ook om te kunnen betalen op factuur als je als bedrijf besteld. Verder top service!

Pluspunten

Overzichtelijke webshop. Daarnaast goed en snel geholpen door de klantenservice

Pluspunten

Ondanks dat ik laat was met het bestellen van mijn kleding voor mijn feest, kwam deze gelukkig op tijd binnen. Goede en snelle levering. Tevens zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice om te vragen wat de precieze levertijd van het product is. Verder is de kwaliteit van de kleding zeer goed.

Geen verbeterpunten, door het grote aanbod moeilijk een keuze kunnen maken. Maar dit is eigenlijk een pluspunt.

Pluspunten

Snelle levering Proffesionele uitstraling Sociale omgang met de klant Prijs/kwaliteit verhouding erg goed

Pluspunten

prima website, hele goede service! Bezorging liep mis, maar met extra aandacht volledig tot tevredenheid en tijdig opgelost

Pluspunten

Snelle levering zoals beloofd op de site. Uitstekende klantenservice. Als ik weer een outfit nodig heb, dan ga ik hier zeker weer shoppen.

Pluspunten

Snelle levering en goede klantenservice

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen