Geweldige pak

Geweldige pak ik en mijn vrienden zijn er blij mee het zit comfortabel en super makkelijk om aan te trekken

Groot aanbod en snelle levering

Veel keuze per thema, duidelijke site en had het snel bij mij thuis geleverd. Erg fijn!

Net als carnaval ....te gek, snel en goed!

Wiep wiep jooooooo Me bin dur klher voe!

Trap niet in voor 23:00 besteld morgen in huis!

Hier best les omdat ze voor 23:00 besteld volgende dag geleverd aanbieden. Niet in trappen dinsdag niks geleverd woensdag niks geleverd en donderdag einde middag werd er pas geleverd! Dinsdag contact gehad en ik wou het ook annuleren dit kon niet meer want het zou al onderweg zijn. Als dit zo was had ik het woensdag al moeten hebben. Uit eindelijk donderdag pas. Adverteer niet als je het ook niet waar kan maken! Dus mocht je iets de volgende dag willen hebben hier niet bestellen!

Heel goed!

Alles keurig geleverd, wel een klein beetje jammer dat er bij het plaatje iets bij staat maar dat zit niet bij het pakket. Zoals de ketting bij het topgun pak.. Maar verder alles prima hoor!!

Goeie maat omschrijving en snelle levering

De maten zijn duidelijk aangegeven en ondanks dat mijn bestelling er niet volgende dag was, was deze er binnen 2 dagen. Prima!

Super snelle levering en thuis een blij kind

Super snelle levering! Zondag besteld, dinsdag al in huis! Thuis een super blij kind die de hele week al in z’n verkleed outfit rondloopt

Hele fijne website.

Alles is netjes ingedeeld en vond het heel fijn dat alle categorieën zo goed waren ingedeeld ook. Alle informatie die ik nodig had stond er goed in en de prijzen waren goed betaalbaar en heel snel bezorgt wat heel fijn is voor last minutes. Echt top website!

Goede webshop en service!

super goede webshop en service, mijn pakketje werd niet de volgende dag bezorg, maar dat lag meer aan post nl! Heel blij mee dat ik deze site gevonden heb, ga ik vaker wat op bestellen.

goede stof!

ik raad het zeker aan want het is omschreven als op de foto’s het is een goede stof het is perfect om te dragen met carnaval!

Veel keuze!

Extreem veel keuze en de dag na mijn bestelling bezorgd.

Fast and easy

De levering was echt kapot snel kostuum is ook mooi wel beetje cheap

Helemaal top!

Super snel binnen echt top service!

Goed en snel

Levering ging goed en snel en kwalitatief ok heel goed spul en de service aan de telefoon was ok goed dus gewoon echt een aanrader

Tevreden.

Goede kwaliteit. Werd op aangegeven datum bezorgd. Prima

Makkelijk bestellen, volgende dag in huis! Prima!

Prettig!

Het was heel snel binnen en het was echt super mooi!

Ik had een jasje en haarband besteld. De kwaliteit is super en het zit ook top! Ook was het in minder dan 24 uur binnen! Wat wil je nog meer!

Betaalbaar en snelle levering

Super leuk en ruim assortiment Betaalbaar en een snelle levering

De producten zijn zoals afgebeeld en de levering is super, zoals aangeven, volgende dag in huis!

Snel geleverd en naar verwachting!

Product is precies zoals verwacht. Erg blij met dit pak!

Super snelle levering, duidelijke leverings details.

Super snelle levering, duidelijke leverings details (was heel makkelijk via de mail te volgen). De site was overzichtelijk en we hadden alles zo gevonden.

goede en snelle service

Een hele duidelijke website waarbij de levering heel vlot verliep. Het is de volgende dag binnen.

Staat onzetten leuk

Goede kwaliteit, het staat perfect

Alles ging top!

Alles gevonden in de webshop en de bestelling was op tijd!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen