Waardeloze service

Giraffenpak voor mijn dochtertje besteld. Op de foto lijkt het alsof deze perfect zit. In werkelijkheid zakt de kop van de giraf over het gezicht van mijn dochtertje doordat er helemaal geen elastiek rondom de capuchon (kop) zit. Carnavalskleding.nl weigert, ondanks dat ik van plan was om een ander pak te kopen, om de verzendkosten te vergoeden.

Snelle levering en goede kleding!

Bestelling snel geleverd! En gewoon goede kwaliteit. Ook is het betaalbaar!

Prima en netjes geleverd

Spullen waren netjes verpakt en prima kwaliteit, geen enkel punt van kritiek.

Tot dusver altijd goede service ontvangen van carnavalskleding.nl. Producten zijn snel binnen en makkelijk te retourneren. Producten zijn zoals afgebeeld.

Ruime keuze en snelle levering!

Heel veel keuze, producten werden snel geleverd en voldoen aan de verwachtingen. We kunnen niet wachten om ze te dragen tijdens carnaval!

Top snel servic

Had op de middagpauze 3 mooie pakken gekocht voor onze drie meisjes. Onze 2 oudste meiden kregen de dag er na de verassing voor hen ze waren zeer zeer blij. Onze jongste dochter van 7maand had ik ook een pakje besteld en wij vinden het prachtig. Dank je wel voor de snelle levering

Super snelle levering en prima kwaliteit

S’avonds besteld, de volgende dag al in huis. Pak zoals omschreven en goede maat.

Leuke pakken

Leuke pakken en zeker voor de prijsverhouding.

Spiderman pak

Spiderman pak was veelte groot voor 7-9 is het echt te groot. Ik kon het jammer genoeg niet retoure want de volgende dag had mijn zoon carnaval op school. het masker kon mijn zoontje helaas niet op omdat de oog gaatjes van het masker te klein waren. Hij kon moeilijk ademhalen met het masker op dus hebben heeft die helaas niet kunnen gebruik.

De pakjes die ik bestelde zijn echt super net zoals op de foto.

Veel aanbod, super snelle levering en duidelijke comminicatie.

Op de website. z’n carnavalskleding is er mega veel aanbod, voor mannen, vrouwen en kinderen is er iets te vinden. Over de mail zijn ze erg duidelijk en geven ze precies aan hoe de voorwaarden zijn en wat je kan verwachten. Het meest te spreken ben ik over de levering, ik had ‘‘s middags rond 3 uur een bestelling geplaatst en de volgende ochtend om 11 uur had ik het binnen, echt geweldig!

Super snel en prima kwaliteit

Snelle levering, 1 dag moeten wachten en kwaliteit is ook dik in orde. thanks, laat t bier maar vloeien. :)

Snelle levering, product zoals verwacht

Heel tevreden!

Goed en snel

Snelle levering en product viel naar verwachting

Niks op aan te merken

Goede service snelle levering

Veel keuze

Duidelijke site, goede service

Site navigeert uitstekend, heel veel keuze, en zeer snelle levering. Kwaliteit van het product was jammer genoeg iets minder (dunne stof en de pels laat snel los), maar het is dan ook geen dagdagelijkse kledij. Voor een paar keer te gebruiken zal het hopelijk wel prima dienst doen!

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Mijn disco glitter pak voelt stevig aan, mooie kwaliteit. Precies zoals getoond op de site. 10 keer beter dan hetgeen je via Temu of Ali krijgt

Fijne service snelle levertijd en goede kwaliteit producten

Super snelle levering

Binnen een dag geleverd en het past precies!

Zeer tevreden! De bestelling de volgende dag al in huis, netjes verpakt. Mooi safaripak besteld van goede kwaliteit, pasvorm en maat goed.

Snelle levering en voor het geld een prima product

Makkelijke snelle service! Had mijn pak de volgende dag meteen in huis

Perfecte service

Aangenaam

Helemaal goed

Hele snelle en nette verzending. Goede maat beschrijving. Zeker voor herhaling vatbaar

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen